Lis Mejeri... en härlig 5-rättersmiddag


Men buss tog vi oss en bit för att sedan bli serverade en härlig 5-rätters bröllops middag på Lis Mejeri.
 😋
 
Vid en landsväg strax utanför Falkenberg ligger det gamla mejeriet. Det iögonfallande och underbara stenhuset sticker ut med sin lastkaj och sina gamla, väldigt vackra blå dörrar. En lummig trädgård med härlig grönska ramar in den lantliga idyllen. https://skordetidihalland.se/lis-mejeri/
 
Så här lyder orden på Lis Mejeris egen hemsida. 
"Vid en landsväg strax utanför Falkenberg ligger det gamla mejeriet som har öppet med jämna och ojämna mellanrum. De som bor här gillar tillsammansskapet, älskar att ha främmat och bjuder på mat som gästerna ska prata om i generationer.  Rina Ratell och Johan Blidberg hälsar dig välkommen till Lis Mejeri. 
Johan har medverkat i Dessermästarna på kanal 5 och de båda gift sig i Mys Bröllop i TV4, 
🌾🥬👨🍳
Gamla Lis Mejeri i Stafsinge inrymmer mycket sten, överflöd av dunge, alldeles för mycket plats, ingen ordning och en vansinnigt stor dröm.
Här väljer kockarna det som är godast just precis nu och lagar en 5-rättersmiddag, som då ska få oss att utbrista ÅH! Då! 
 
Här är högt i tak att det nästan känns som att sitta utomhus. Här är luftigt, lättsamt, roligt & rymligt.
 
På Lis Mejeri bor Johan & Rina, två dagdrömmare som till vardags är mathantverkare respektive värdmästaren. Mycket bra mat på lokala råvaror är vår melodi och när vi lagar mat skall helst ingredienserna vara hämtade från trädgården och gårdarna runtomkring hemmavid. Vi lagar mat utan krusiduller, men med en twist.
Jag kan bara uttrycka att detta var en fantastisk bröllopsmiddag i en mycket oväntad miljö. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: