inghar.blogg.se

om mig själv, mitt i livet

Sorg, förtvivlan i förändringens vindar

Publicerad 2015-05-31 21:09:08 i Inlägg,

Vårt liv tillsammans faller samman som ett korthus... Pladask! 
Av olika anledningar i våra familjeliv så väljer vi nu att flytta isär.  
Det innebär en flytt för Görans del. Jag blir kvar i drömlägenheten ännu ett tag. Hoppas på att jag rent ekonomiskt ska klara förändringens vindar, få bo kvar.  

Just nu känns det bara som ett knytnävsslag i magen. Vi hade massor av planer tillsammans... Som han uttryckte det vi skulle ju bli gamla ihop. 

Det finns många känslor att känna i detta kaos. Sorg, förtvivlan, frustration, förståelse, acceptans, lurad, kärlek, sedan växer hornen ut och man blir lite arg. Arg på vad?  Att man inte var förberedd, att man inte såg det hända, att vi inte klarade det.  

Jag måste vända min frustration och sårbarhet till något positivt som att komma igång ordentligt med träning, att äta hälsosamt och att sova ordentligt.  Jag måste tänka på mig själv för att inte gå under. Att inte bli en våt fläck. 

Om en månad, 1/7 flyttar alltså min stora kärlek ut från vårt fantastiska boende. Med sig tar han hälften av bohaget. Och nu kan vi konstatera och inse vart vinsten av huspengarna kommer att gå... Till att skapa nya hem igen. Resorna får vi stå över... Än så länge iallafall. 

Tänk vad livet kan förändra sig snabbt. Från en dag till en annan. 
Ibland tänker jag på människor i krig eller på föräldrar i sorg av ett barn som blivit svårt döende, sjuka eller skadade i trafiken. Trauman som sitter kvar, kanske i ett helt liv. 

Jag inser nu att jag behöver tid... Tid att läka.  

Man får vara öppen och tacksam för alla upplevelser som händer i ens liv, det ger erfarenhet och lärdom. Även om alla händelser i livet inte är så roliga. Men vad fan skulle jag lära mig på detta tro??? 😩 av att älska. 


Jag älskar.... älskar jag är det fullt ut, helt ohämmat och alldeles hängivet.   För det blir en del av mig... Som en cell från honom som delar sig bland mina och flätas samman.  Jag känner hans smärta lika väl som min egen. 

Jag lever efter kärleksbudskap och den gyllene regeln... "gör mot andra som du själv vill bli behandlad"
I Buddistisk tro står det 
  • Om man vill bli lycklig, måste man också hjälpa andra, eftersom ens egen lycka är beroende av andra. Det är inte konstigare än så. (Tenzin Gyatso, den 14:e Dalai Lama)
Jag önskar nu av hela mitt hjärta att mitt livs kärlek ska få det bra. Kanske möts vi igen...  en dag, ett liv... 

Mitt i allt detta har jag fått erbjudande om nya tjänster.  Inte dåligt! Mitt i allt kaos får jag ändå känna mig lite stärkt och attraktiv i yrkeslivet.  Och jag ser mig själv kasta mig ut i framtidens förändring. Skapa mig något nytt... Ett nytt liv är på väg att växa fram.  Ett nytt liv.... att älska. 

Regnbågsfärgerna vajar över Halmstad

Publicerad 2015-05-24 14:36:15 i Inlägg,

Under de två sista veckorna i maj anordnar Halmstad olika arrangemang gällande ökad förståelse, respekt och tolerans. 

Den 30 maj går Halmstad Pride av stapeln för allra första gången. Det blir en dag i kärlekens tecken för ökad förståelse, respekt och tolerans. Biblioteken i Halmstad uppmärksammar Pride med arrangemang för både stora och små. På biblioteken kring temat har det redan visats en film: PRIDE

 

Kärlek under regnbågen: Halmstads Filmstudio bjuder in till en filmhelg med speciellt utvalda filmer under Halmstad Pride!

Vad sägs om ”Weekend”, ”Blå är den varmaste färgen”, ”Nånting måste gå sönder” och ”Lawrence anywhere”? Visning i Figarosalen 

 

Du kan även passa på att gå på föreläsningen med Sara/Claes -  Kvinnor, män och alla vi andra! En fantastisk föreläsning som jag har haft förmån att se tillsammans med mina kollegor inom skola och barnomsorg. En underhållande och interaktiv föreläsning om de normer och värderingar som styr våra liv och hindrar oss att tänka logiskt. Föreläsningen är en blandning av humor och allvar, fakta och fiktion med det primära syftet att uppdatera och bredda vårt sätt att tänka. Så vill du utmanas i dina tankar missa inte denna underbara föreläsning, onsdag 27 maj 18.00-20.00, Stadsbiblioteket, Klarasalen.  Väl värd att se!

 

 

I två veckor är Picassoskulpturen upptänd i regnbågens alla färger för att visa Halmstads kommuns helhjärtade stöd till den kommande pridefestivalen den 30 maj (Halmstad Pride). Då körs även konstvisningar med queera perspektiv. 

Konstpromenad där historier berättas genom den offentliga konsten.

Sten, brons, betong och keramik vittnar om olika sätt att leva, idag och genom århundradena.

I visningen tittar vi bl.a. på Picassos ”kvinnohuvud”, ”Klaras fåtölj” av Kamil A Lukaszewicz och ”Drottning Kristina” av Thomas Frisk.

Visningen tar ca 1 timme, samling och avslut vid Halmstads Konsthall.

 

Första chansen är onsdagen den 27 maj kl 17.30 och redan den 30 maj kl. 13.45 har ni möjlighet igen.

 

 
I dag, söndag den 24 maj hålls en regnbågsmässa i Martin Luthers kyrka...
 
 

Friskis och Svettis  bjuder på Regnbågspass till stöd för alla som är engagerade i HBTQ frågor i Halmstad. 

Söndag  24/5 kl. 19.00 Yoga soft

Måndag 25/5 kl. 17.00 Intervall Flex

Tisdag   26/5 kl. 17.00 Medel jympa’

Onsdag  27/5 kl. 18.20 Spin/Core

Torsdag 28/5 kl. 18.00 Indoor Walking

Fredag  29/5 kl. 16.45 Step/styrka

Lördag  30/5 kl. 10.00 Puls Medeljympa

 

Picassoparken byter för en dag skepnad till PridePark.

Här kommer en scen byggas upp där det kommer att bjudas på musik, uppträdande, tal och mycket mer. Med ett schysst miljötänk och med utgång från lokala företag och förmågor så vill vi skapa en härlig dag full av händelser, upplevelser, workshops, information och glädje. En sann folkfestsanda!

Eftersträvar är att alla delar av livet skall finnas representerade genom föreningar, organisationer och myndigheter – från tanken till att skaffa barn i samkönade relationer, via förlossning, barndom och hela vägen till en trygg ålderdom.

Lärarförbundet kommer givetvis att finnas med som en av representanterna. TJO HO! 

Ingen Pride utan en härlig parad!

Med musik, dans, glädje och en gnutta allvar så kommer Paraden ringla sig fram genom de centrala delarna av Halmstad under sen eftermiddag. Alla är välkomna att delta, för enstaka deltagare eller små sällskap är det bara att dyka upp och för större sällskap så kommer det att gå att boka en egen sektion i tåget.

Boka lördag den 30 maj du också, kom och gå med i tåget. Kockan 15:00 kommer jag att finnas på plats i centrala Halmstad för att delta i paraden för en dag i kärlekens tecken för ökad förståelse, respekt och tolerans bland alla människor oavsett sexuell läggning, ålder, ursprung, religion och/eller könsidentitet.

 
 
 
 

 

Vad händer med min kropp?

Publicerad 2015-05-23 21:54:38 i Inlägg,

Jag började så undra vad som händer med min kropp. Har ingen direkt matlust och det kan jag ju dra till min fördel med ett antal kg´s övervikt. Men ibland blir jag otroligt varm i så kallade svallningar och svettas obehindrat utan ansträngning, jag känner mig en aning låg och dämpad. 

Ja, visst ja! Klimakteriet SHIT! är jag här nu…. 

I vårdguiden står det:
När man är mellan 45 och 57 år brukar man komma in i klimakteriet, som också kallas övergångsåldern. Det som händer under klimakteriet är att man får allt mindre av könshormonet östrogen i kroppen, tills hormonmängden stannar på en låg nivå där det håller sig resten av livet.

Klimakteriet brukar börja något år innan man har sin sista mens, och fortsätter i några år därefter.

En del har mycket besvär under klimakteriet, medan andra känner sig som vanligt. Men så många som 85 procent upplever någon sorts obehag. Det är vanligt med så kallade värmevallningar, plötsliga vågor av hetta med efterföljande svettningar. Man kan också få humörsvängningar och sömnproblem, torra slemhinnor och besvär med urinträngningar, alltså att ofta känna sig kissnödig.
Kvinnor som motionerar har ofta mindre besvär av klimakteriet.

Behandling:
Om man har stora problem med svettningar, värmevallningar och sömn, kan man få tabletter, plåster eller gel med östrogen som minskar besvären. Eftersom risken att få bröstcancer kan öka något om man använder östrogen i många år, ska det bara tas under en begränsad tid.
Ibland kan akupunktur och avslappningsövningar minska besvären.

Jag har ännu bara upplevt dessa svallningar en handfull gånger och hoppas att uppleva klimakteriet lindrigt… Jag minns min kära mamma med glädje och när jag tänker tillbaka kan jag minnas hur hon ibland störtade ut på altanen för att svalka sig när svallningarna satte igång. Jag minns hur vi skrattade åt henne hur hon hysteriskt viftade med armar och ”rysste" i sina kläder. Med glädje kan ja se dessa minnen framför mig och nästan höra hennes ord när vi skrattade åt henne.  Ännu större motivation kanske det också kan bli att motionera… hi hi.

Vi får väl se… 
 

 

 

 

 

Stockholm, Stockholm världens stad...

Publicerad 2015-05-20 21:14:43 i Inlägg,

Stockholm, Stockholm, stad i världen, Stockholm, Stockholm, världens stad, Stockholm, Stockholm, härlig är den
Stockholm, Stockholm, gör mej glad...
Under Kristi himmelsfärdshelgen tog jag så tåget upp till vår huvudstad här väntade mig en härlig vår och långhelg... 
 
 
 
Ja, Jag har hamnat hos min dotter så härligt att få lite bonustid... Om ett år är hon färdig tandläkare
 
 
 Hon fyller år i dag
och då är det jordgubbar som gäller...
 
 Det ska vi fira...
 
Pannkakstårta är givet
 
 
Stockholm är verkligen vacker...
 
 
 
 Ut för att göra stan...
 
vi bryter av med lite mat...
 
Oj! Vad dyrt det blev...shoppade loss rätt rejält. 
 
Sedan slank vi in på Feet och nails för en fantastisk stund i en massagestol samtidigt som vi lyxade till det med lite fotvård. Underbart!
 
 
 
Sista kvällen firade vi på Berns Asiatiska
 
 
 
Jisses vad gott!
 
 
 
 
 
 
 avslutade vi med lite efterrätt
 
Tack min kära dotter för en fantastisk Stockholmsvistelse...
 

Götet, here we come...

Publicerad 2015-05-20 19:43:00 i Inlägg,

Så var det då dags att fira min 50 årsdag ännu en gång...
Jag hade beodrats att ta mig till tågstationen tidigt på lördagmorgon.
Ät inte för mycket till frukost,  släng med dig badkläder utifall och ett extra ombyte till kvällen, vi går nog ut och äter...
 
Och snacka om att bli firad av två goa kollegor. Vi han knappt upp i tågvagnen förrän det hivades upp te, baguetter, jordgubbar och vitt vin. Jisses säger jag bara!
 
 
 
 
Som vi skrattade och pratade... 
Nog var det andra damer som var ute och åkte och slängde längtansfulla blickar åt vårt håll. 
 
Väl framme i Göteborg så letades kartan fram, ja även mobilen åkte fram för att hitta till hotellet som vi skulle bo på över natten. Det var dags att ta sig dit för att lämna av lite väskor för att lite ledigare ta sig runt i staden.
 
 
Ha ha ha... jodå, det visade sig att hotellet låg så nära att man kunde se det från centralstationen. 
 
Så vandrade vi ut på stan... gata upp och gata ner...
Härligast var vår vandring genom Haga. 
Alla härliga butiker med en härligt varm utstrålning 
 
 
Olika Budskap...
 
 
 
Jag provade på lite Indisk mat för första gången.
 
 
 
 
 
Vi tog även en sväng till Nordstan
 
En fika och lite trissskrapning, "plötsligt händer det!"
 
 
 eller inte...
 
 Se upp för spårvagnarna...
 
Sedan tog vi oss tillbaka till hotellet för incheckning och
lite mys på rummet
 
vi han även en sväng upp till bubbelpoolen...
 
 
 
Dags att ta oss ut för lite god mat. 
  
 
 
 SKÅL!
 
 
 
 
Sedan somnade vi helt utmatade efter en härlig dag tillsammans med vetskap om att en god hotellfrukost väntade oss innan vi skulle ta tåget hem till Halmstad på söndag förmiddag. 
Tack kära kollegor för en fantastisk helg. 
 

Ny resa!

Publicerad 2015-05-08 16:23:54 i Inlägg,

Så ska jag nu ut och resa igen...
Mina kära kollegor på avdelningen har ordnat en hemlig resa. 
Instruktionerna var: infinn dig på Halmstad centralstation i morgon lördag. Resan går med tåg mot Göteborg 9.05. tag med bekväma skor, badkläder ut ifall att, ett lite finare ombyte till kvällen, hemresa kommer ske någon gång under söndagen. 

Ska bli mycket spännande att se vad jag hamnar. Man kan ju fantisera hur mycket som helst på vad som ska ske... 
 
Ja just det, vad finns det för sevärdheter i Götet?
Liseberg, Botaniska, Universeum, Göteborgs operan, Feskekörkan, Ullevi, Scandinavium, Vinga, Avenyn, Paddan, Slottsparken, Rondo... Ja det finns ju hur mycket som helst om man börjar drömma sig bort för en stund. Undrar just vad vi hamnar? 
De sista kollegan sa när vi slutade för dagen var... Ät inte för mycket frukost, vi fikar nämligen på tåget upp, bara så du vet och inte kunde jag dra ur henne några mer ledtrådar. ha ha ha!
Tänk om vi inte ska stanna i Göteborg utan hamnar någon helt annan stans? 
Morgondagen förtäljer historien och den som väntar på något gått... 
 
Sedan har jag nog firat färdigt gällande 50 årsdagen. 

En stad i förvandling...

Publicerad 2015-05-06 18:36:00 i Inlägg,

 
 

Min stad befinner sig under förvandling… 

 

Ut flyttas nu palmer, bänkar, bord, värmeelement, kuddar, filtar omgivna av staket med skyltar om god mat och dryck. Halmstad förvandlas till sommarstad nr 1.

 
 

 Artiklar från Reseguiden och dess omröstning visade förra året på att 

Halmstad var Sveriges bästa sommarstad 2014

Vår favoritstad i omröstningen är Halmstad, som då kunde titulera sig Årets Sommarstad 2014.

– Det är jättespännade att den omåttligt populära sommarstaden Halmstad slår ut storstäderna, säger Stine Berg, redaktionsansvarig på Reseguiden.se.

 

Halmstad lockar med stränder och pittoresk stadskärna

Att Halmstad knep 1:a plats är inte så konstigt. Halmstad ligger precis vid havet i Halland och har sin absoluta högsäsong under sommaren, mycket tack vare sina fina stränder där Tylösand är den mest kända. Den charmiga lilla storstaden lockar med en pittoresk stadskärna, pulserande uteserveringar, personliga butiker, sköna cykelstråk, populära parker, bra golfbanor och många evenemang sommartid.

 

 
 

Så i år 2015 lanserar sig Halmstad så här:

Välkommen till Halmstad! Årets sommarstad 2014. Vi är en turiststad som kan erbjuda en mängd olika upplevelser. Vad sägs om golfbanor i världsklass, unika matupplevelser och en kustremsa som får stränderna vid Medelhavet att blekna?

  • Golfbanor i världsklass (jodå jag har provat några få… och dessa duger gott.)
  • Unika matupplevelser ( mmmmmm, mat är gott i alla former och från olika kulturer.)
  • Kilometerlånga stränder (Så många som möjligt ska få plats så använd gärna skohorn när du försöker trycka ner dig ute vid stranden på Tylösand. Jag själv åker gärna till Östra stranden där man fortfarande kan känna och andas havsdoft.)

Jag kan bara hålla med… med denna insikt får jag räkna med att Halmstad kommer att minst fördubbla sitt invånarantal under sommarmånaderna.

 
 
 
 

Redan under maj startar Halmstadsommaren med 16 olika arrangemang

 

 

Sommarstart 2015

Ø PGA Halmstad Ladies Open 22-24 maj Haverdals Golfklubb

Ø Laxaleken 22-24 maj Simstadion brottet

Ø Andersbergsfestivalen 23 maj Andersberg

Ø Gumball 3000 25 maj Lilla Torg

Ø HBK – IFK Göteborg 25 maj Örjansvall

Ø Game Masters- the Exhibition 28 maj Halmstad Arena

Ø Företagsrodden 29 maj Kapsylparken

Ø Halmstad Multi Challenge 30 maj Halmstad med omnejd

Ø Försvarsmakten. en del av samhället 30 maj Norre katts park

Ø Ginstloppet 30 maj Vapnö grustäkt

Ø Invigning av Zipper Park 30 maj Torntorget

Ø Offentlig konst 30 maj Halmstads Konsthall

Ø Halmstad pride 30 maj Picasso parken

Ø Halmstadgillet 30 maj Norre Katts park

Ø Rockabilly Night 30 maj Folkparken

Ø EM-kval i volleyboll 31 maj Halmstad Arena

 

Jag satsar på Halmstads första pridefestival och Halmstadgillet…

Jag kommer gå med i pridetåget för Lärarförbundet. För mångfalld, kärlek och allas lika värde.  

 
 Kanske även du hittar något som kan falla dig i smaken?

 

 

Turismen rör vid många olika delar av ekonomin och många olika branscher i det svenska näringslivet givetvis även i Halmstad.

De ekonomiska effekterna av turistiska flöden berör allt från hotell- och restaurangverksamhet, camping, båtliv, till detaljhandelsförsäljning och försäljningen av drivmedel på landets bensinstationer. Så givetvis behövs turisterna…

 

 

I Halmstad hittar du större evenemang och utställningar, festivaler, marknader, konserter, dans-, revy- och teaterföreställningar och alla intressanta unika utställningar. Sommartid lockar After beach, med glad musik, god mat & dryck samt kända artister tusentals människor till Halmstads fantastiska utomhusarenor. Det händer alltid något i Halmstad - året om! 

 

Ja vi befinner oss i Gyllene Tiders hemstad där festligheterna avlöser varandra. Under hela juli spirar feststämningen redan när solen står högt på himlen; after beach på Solgården i Tylösand är minst sagt en klassiker. På Simstadion Brottet ges konserter med havet som kuliss, Hallandsgården bjuder på allsång och på Kafé Rotundans lilla scen i Norre Katts park uppträder både musiker och poeter. Under internationella Gatuteaterfestivalen och Kulturnatten är hela stan en skådeplats. På Halmstads Teater fylls salongen med förväntansfull publik. Programmet är fullspäckat med teater, revy, musik, opera, dans och musikal. På Halmstad Arena gör de större evenemangen inom idrott, show och mässa besök. Mycket nöje!

 

 
 
 

Kanske kan det då bli lite för mycket…

Då får jag väl ta min lilla röda, åka till en liten lund eller ett pittoresk liten håla och gömma mig några dagar och njuta, för att sedan återvända till det pulserande sommarlivet i en liten småstad med många många turister…

 

 

 

 Välkommen till Halmstad du också! 

 

Att vara sambo med en brevbärare...

Publicerad 2015-05-04 17:33:10 i Inlägg,

Eftersom min älskling är postare så har en viss förkärlek till allt som har med detta att göra. Vad vi än befinner oss så dras ögonen lite extra åt dessa fordon eller brevlådor och kanske även kollegor med en undran om hur de har det på sin arbetsplats, med sina rundor, brevmängd och mycket annat. Det gör mig absolut inget utan jag kan lugnt stilla ge mig till tåls och ibland förundras jag över hur Göran iakttar och överraskas över olika ting som denna yrkeskår ändock har gemensamt... leverans av post & brev säkert och tryggt till kunden. 
 
Då vi var uppe i huvudstaden Stockholm för ett antal år sedan förundrades han över gamla stans postmuseum. När vi var ute på sommarsemester och besökte goda vänner på en liten ö utanför Fjällbacka charmerades han av postbåten...
I Italien häpnade han av Postlådornas graciösa utformningar samt de extremt små postbilarna på bla. Capri. Jag själv blev alldeles betagen i de smala gränderna fram till bostadsantréerna där brevlådorna oftast fanns... annars lämnades breven fint ihoprullade i de fina grindarna. 
 
 
 
 
Postkontoret på Capri såg helt klart mysigt ut.
 
 
Här fanns även postbilar i miniformat.
 
 
och mopeder.
 
 
Snyggare än de vi har konstaterade Göran.
 
 
Amalfis postkontor...
 
 
Det här distriktet kunde Göran tänka sig att ta över, Positano.
 
Tänk att springa runt i alla dessa trappor...
 
 
 
Kanske bäst att sätta sig ett tag...
 
 
 
Eller kanske jobba i världens minsta land Vatikanstaten som hade eget postkontor....
 
 
Mycket post ta hand om, avstämplade i Vatikanstaten, här utanför Peterskyrkan. 
 
 
Min charmanta sambo påminner och har en viss likhet med denna figur...  Jag vet inte varför?
 
 
 
 
 
 Kanske denna hatt skulle passa bättre i sommarvärmen på Capri...
 
 
 
 Värsta mardrömmen för en postare... När man en dag blir uttjänt eller??
 
 
 
 
 
 

Italiensk afton

Publicerad 2015-05-03 17:30:00 i Inlägg,

I går hade vi goda vänner från Brogård på besök... Eftersom vi precis är hemkomna från Italien tänkte vi till och ville anstränga oss lite för att våra vänner skulle få en liten känsla och tutch av Italien.
 
Vi hackade och rev goda ingredienser för att förgylla maträtten... 
pistagenötter
 
vitlök
Riven ost är givet i Italienska maten
 
 Pastarätten vi valde hämtade vi från vår underbara bok: Markus pasta. 
Så dök de så upp...
 
Vi bjöd på Aperol Spritz som fördrink, den ska sätta fart på smaklökarna sägs det.
Sedan serverades förrätten
 
Till första rätt blev det sedan Markus:Strozzapreti med pistagenötter, vitlök och persilja.
 
Italienskt vin
 
Till andrarätt blev det Italiens flagga, Pizza Margarita
 
Till efterrätt Italiensk glass av melon
 
Avslutningsvis till kaffet bjöd vi på Italiens godaste choklad
 
Här får man även ett litet visdomsord med på vägen...
 
Givetvis bjöd vi även på Amalfikustens egna lilla aperitif med härlig frisk smak av citrusfrukt.
 
 
Tack för trevlig samvaro!
 
Ok! här kommer receptet på den fantastiska pastan...
 
Strozzapreti med pistagenötter, vitlök och persilja.
4 port.
400 gr Strozzapreti 
2 vitlöksklyftor
4 msk olivolja
2 dl vispgrädde
1 tsk torkade chiliflakes
1 dl finriven pecorino-ost
1/2 dl hackade pistagenötter
salt
svartpeppar
lite hackad persilja
 
1. Koka pastan enligt anvisning på paketet.
2. Fräs vitlöken i olivoljan i 1 min utan att den tar färg. Häll på grädde och chili. låt koka upp. Vänd ner den nykokta pastan, pecorinon och pistagenötterna. Smaka av med salt, svartpeppar och persilja.
 
Otroligt gott!!!!
 
 

Valborg

Publicerad 2015-05-01 16:13:00 i Inlägg,

 Vy över ett fint Halmstad <3 
Halmstad i mitt hjärta <3  <3  <3  Så här vackert bor vi, bilden är tagen 100m från vår bostad.
 
 
Även här kommer det roddare och tänder på bålet. För mig har det stor charm. Jag är dock van vid lite större bål från tiden uppe i Västra Götaland. Essungabyggdens valborgsbål var fantastiskt med skönsång från byggdens kör. Några år var jag själv med och sjöng i kören... andra år stod jag strategisk till, med mina barn som då var små, och sjöng med i sångerna ändå. 
Dessa sångerna väcker härliga minnen om vår och grönska och samtidigt från min tid med Treklövern och Essungabyggden. 
 
 
Här är bröderna på promenad längst Nissans åkant.
Därefter blev det lite fika och fyramanna visst... Gissa vem som vann? 
 
 
 
 

Ingela
Ingela

Om mig:

Välkommen till mig, en kvinna i sina bästa år som lystrar till namnet Ingela, mamma, fröken samt även rockfröken.
Jobbar som lärare åk 1-3 på en skola i Halmstad. Jag har återvänt och bor i min gamla ungdoms hemstad Halmstad sedan 2011 och bloggar om mig själv och om att vara mitt i livet.
I familjen ingår Göran min älskade man (gammal klasskamrat sedan 5:an till 9:an på Vallåsskolan) och Christoffer 28, Carolina 27, Zebastian 25 som är mina utflugna barn samt Pontus 28, Hannes 22 och Sanna 19 även de utflugna, som är Görans barn och mina bonus-barn.
Denna blogg är min och därför bestämmer jag själv om mina inlägg. Jag pratar ibland gott om både barn och mig själv. För vissa är mina inlägg väldigt roliga, för andra totalt ointressanta.

Är du med på bild och vill plockas bort så säg till.

Om

Min profilbildSenaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela