Livsnjutare...

Livsnjutare…

Både jag och Göran trivs bra i köket. Vi tycker att det är roligt att laga till och äta god mat tillsammans… Göran är en stor livsnjutare i mångt och mycket och går ofta in för det han gör med stor iver och inlevelse och oftast en aning pedantiskt.

Under sommaren har alla våra barn har bott hemma under någon tid… en del längre än andra…  och hoppsan! någon stannar visst kvar efter sommaren också.

Dealen var den att för att få njuta en sommar i Halmstad under några dagar, veckor eller månader skulle barnen återgälda detta en gång var genom att köpa, tillaga och bjuda på varsin middag och därefter ta han om efterarbetet. Bilen kunde stå tillförfogande då man behövde inhandla matvaror. Vi (jag och Göran) kunde på det sätt få njuta lite extra under dessa tillfällen genom att få komma till dukat bord och få sätta oss utan att behöva engagera oss något extra.   

Friheten matmässigt var helt öppen och begränsades bara av barnets egen fantasi och plånbok. För någon var detta en mycket ansträngande och påtagligt pressad situation att befinna sig i, men dock en nyttig erfarenhet, för övriga ganska trivsamt och någon måste jag säga överraskade med att imponerade stort med sina kunskaper i matlagningskonsten.  

Christoffer bjöd på god varm smörgåstårta….

 
 

Pontus bjöd på grillad hamburgare, friterad potatis med tillbehör och grönsaker. men vart har kortet tagit vägen...??? 

 

Zebastian bjöd på fördrink och därefter taikyckling, nudlar och otroligt goda rivna grönsaker samt vin.

 
 

Carolina bjöd på inbakad kyckling med bacon och fetaost, grön sparris samt ugnsbakad potatis och sallad och vin. 

 
 
Vi är djupt imponerade av maten vi fått smaka...  Tack för goda smaker i kombination med trevligt sällskap.