Livet går vidare...

 
Jag tog bilen upp redan under torsdagskvällen för att få lite extratid med pappa och han sambo Birgitta. På morgonen när vi vaknade snöade det här i Alingsås. Vi hoppades på att solen ☀️skulle träda fram när vi styrde kosan och bilen till Nossebro. Vi var på väg till begravningsgudtjänst. 🕯️ Trots sorgen skulle det dock bli mycket trevligt att träffa alla kusiner. ❤️❤️❤️
 
 
Så var det dags!
Samlade i kyrkan skulle vi så ta farväl av när och kär... 🕯️💞
Denna gång var det min morbror Åke. Mina kusiner hade samlat släkten för ett sista farväl. Tänk att det ska behövas en begravning för att vi ska träffas, vi kusiner.

Minnen går tillbaka till barndomen...
Tankar snurrar när vi gjorde olika roliga saker tillsammans. Jag var mycket hos mina kusiner på olika lov, vi firade jul eller nyår ihop ofantliga gånger. Så många fina minnen. 
 
Jag slungas tillbaka till mormors hus i Vargön. Tänk när vi försiktigt så tyst vi kunde smög upp på övervåningen och in på morfars bror Antons rum för att titta på de fina prydnadshästarna som stod där på rad på hans sekritär. Först skulle man ta sig förbi morgontidningen som låg släng på golvet, där låg alla utspottade snusar på lång rad, så läskigt men ändå så spännande! 
 
I källaren fanns den enormt stora stenmagneln som var både farlig och spännande. I rummet bredvid fanns en stor lång, öppen bokhylla som vi drog ut på golvet och lekte affär i. Alla tomma matburkar och förpackningar återanvändes av oss kusiner där i källaren. Så roligt vi hade ihop när vi shoppade loss!
 
I gula huset i Främmestad bodde kusinerna Roos. Här byttes fina glittriga bokmärken, spelades pingis i garaget och lektes med Barbie. Jag fick också lektion i hur man tungkysstes. Jisses vilka minnen!
Åren går dock så fort...
 
Plötsligt är vi kusiner vuxna, bröllop och barn och även barnbarn kommer till. Kärlek och lycka får vi följa genom åren. Sorgen gör sig påmind då och då. Mamma gick bort allt för tidigt och har under åren tagit med sig 2 av sina systrar och dessutom min kära lillebror.
Alla våra kära föräldrar har nu kommit till den åldern där vi får tacka för varje dag vi får tillsammans. Vi vet alla att tiden nu är mycket begränsad. Kan man göra sig förbered? 🙏🏼

 
Vacker musik och sång från barn och barnbarn, så rörande, så fint. Vackra ord, dikter, tårar men även mycket glädje och leenden. Familjer och släkt samlade för närhet och värme. Så mycket kärlek!
Tack för jag är en del av detta. ❤️❤️❤️
 
 
Min moster har sträckt ut handen och min morbror har nu fattat den. 🤝
 
Vi passade på att lägga lite blommor på mosters grav som nu får sällskap av sin man ❤️
 
Änglarna vakar över min mamma, det såg jag tydlig intill stenen vid minneslunden. 👼
 
 👼