En vän att luta sig emot...

 
 
" Att vara sårbar är inte att lyckas eller att misslyckas - det är att förstå att båda delarna är viktiga; det är att ge sig hän. Det är att gå in i något helhjärtat. Sårbarhet är inte en svaghet och vi kan inte välja bort ovissheten, riskerna eller den känslomässiga nakenheten vi ställs inför varje dag. Det enda vi kan välja är om vi ska ge oss hän eller inte. "
Brene' Brown 
 
Att känna sig nere, missförstådd, undantryckt, att inte känna sig lyssnad på... då är det förunderligt, ja rent ut sagt gudomligt att helt plötsligt dyker de upp. Fantastiska vänner, änglar i livet som man kan prata med, de finns där helt plötsligt, stående innanför dörren, på stranden eller i telefonen. 😍 Man kanske inte har pratat eller setts på mycket mycket länge. Men helt plötsligt finns de där som en slags räddare, bollplank och lyssnare 🥰
 
Man kan prata ur sig saker som tryckt sig på, saker som gror inuti som ligger där och förtär all lycka man tidigare känt. Sträcker ut sig som en stor mörk enorm skugga som äter upp en inifrån.
Så skönt när det kommer upp till ytan. Man känner sig nästan pånyttfödd, varför har tankarna fått ta så mycket plats? Kommunikation är otroligt viktigt. Man kan tro att man sätter ord på saker så den andre partern förstår, men gör den det verkligen? Eller man bara tror, tar förgivet att vi förstår varandra. 
 
Så skönt det är då att bara ösa ur sig, man behöver inte försköna på något vis utan bara ösa på. Ut ska det! När man satt ord på det kan man själv titta på det på olika sätt, med olika sorters glasögon (så pedagogiskt) 😂🤣😂
Och vips så tar man tag i saker och pratar med varandra på ett nytt sätt, så att båda parter kan förstå varandra. För vi kan ju inte höra varandras tankar. 😌 Inte fullt ut iallafall. 
Tycka olika får vi göra, men att förstå varandra är ändå en viktig utgångspunkt för att relationer ska fungera. ❤️
 
Jag är så otroligt glad att det finns kära vänner som bara finns där när man håller på att tappa sig själv. Vem är jag och vad vill jag innerst inne? Vänner som orkar lyssna. 😍❤️ Tack, ni vet vilka ni är!
 
Sedan är det dags att ta tag i livet igen... 😍❤️❤️❤️
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: