inghar.blogg.se

om mig själv, mitt i livet

Konst och inspiration...

Publicerad 2015-10-31 14:27:46 i Inlägg,

I dag tog vi cyklarna för att ta oss runt på en liten konstrunda i stan. Vårt mål var egentligen att finna lite inspiration och kanske även hitta en utsmyckning till köksväggen hemma. 

Cyklarna styrde vi först ner mot Söder och Galleri 70 där vi strosade runt och insöp målningar och andra konsutsmyckningar. 
 
Här nedan kan du ta lite del av allt som fanns på väggar och i utställningen...Detta var en vägg som föll mig i smaken
Målningarna är gjorda av Susanne Hyll. 


Har man en så där 8-15000kr liggande utan att veta riktigt vad man ska göra av dem så kan man fylla en vägg med färg. Sedan satte vi oss åter på cyklarna och fortsatte vår konstrunda... 
Höstfärgerna är alldeles magiska ute just nu. 🍁🎃🍁

Ha en fantastisk All Helgona helg, jag tänder mina ljus i kväll 🕯 och tänker extra på dem som gått över och nu finns som hjälp och stöd i våra tankar... ❤️ kram på er! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Ingela
Ingela

Om mig:

Välkommen till mig, en kvinna i sina bästa år som lystrar till namnet Ingela, mamma, fröken samt även rockfröken.
Jobbar som lärare åk 1-3 på en skola i Halmstad. Jag har återvänt och bor i min gamla ungdoms hemstad Halmstad sedan 2011 och bloggar om mig själv och om att vara mitt i livet.
I familjen ingår Göran min älskade man (gammal klasskamrat sedan 5:an till 9:an på Vallåsskolan) och Christoffer 28, Carolina 27, Zebastian 25 som är mina utflugna barn samt Pontus 28, Hannes 22 och Sanna 19 även de utflugna, som är Görans barn och mina bonus-barn.
Denna blogg är min och därför bestämmer jag själv om mina inlägg. Jag pratar ibland gott om både barn och mig själv. För vissa är mina inlägg väldigt roliga, för andra totalt ointressanta.

Är du med på bild och vill plockas bort så säg till.

Om

Min profilbild


Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela