inghar.blogg.se

om mig själv, mitt i livet

Kontrasterna från förra veckans vinterväder i Kiruna är slående…

Publicerad 2014-03-10 16:07:05 i Inlägg,

Kontrasterna från förra veckans vinterväder i Kiruna är slående…

Morgonens cykeltur till arbetet strax efter kl 6.00 i morse var ganska behaglig i 7 gradig värme. Redan kvart över 6 släcktes gatlyktorna och solljuset strilande i rött vid uppgång. Jag måste säga att man blir glad ända inifrån.  Ett lugn infinner sig… Ja det är som att tanken på kommande sommar och värme tinar upp hjärtat. Eftersom jag var tidig idag var jag hemma redan vid 2 på eftermiddagen. Slängde av mig jackan efter cykelturen och hängde kameran runt halsen för att ge mig ut på baksidan av huset… letade mig vidare ner mot ån… och bara njöt… Här kan du se några av bilderna som jag tagit…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Bosse Liden

Publicerad 2014-03-14 10:26:21

Jag förstår att det var som att jämföra dag och natt. HBK och Halmia. Bra tajmad hemgång. Fina vårbilder. Helgkram Bobo

Svar: 😃👍
Ingela Harrysson

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Ingela
Ingela

Om mig:

Välkommen till mig, en kvinna i sina bästa år som lystrar till namnet Ingela, mamma, fröken samt även rockfröken.
Jobbar som lärare åk 1-3 på en skola i Halmstad. Jag har återvänt och bor i min gamla ungdoms hemstad Halmstad sedan 2011 och bloggar om mig själv och om att vara mitt i livet.
I familjen ingår Göran min älskade man (gammal klasskamrat sedan 5:an till 9:an på Vallåsskolan) och Christoffer 28, Carolina 27, Zebastian 25 som är mina utflugna barn samt Pontus 28, Hannes 22 och Sanna 19 även de utflugna, som är Görans barn och mina bonus-barn.
Denna blogg är min och därför bestämmer jag själv om mina inlägg. Jag pratar ibland gott om både barn och mig själv. För vissa är mina inlägg väldigt roliga, för andra totalt ointressanta.

Är du med på bild och vill plockas bort så säg till.

Om

Min profilbild


Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela