inghar.blogg.se

om mig själv, mitt i livet

Midsommar

Publicerad 2014-06-20 14:29:00 i Inlägg,

Midsommarafton är här... för en del kan den bli alldeles underbar för andra ett rent helvete. 
Jag önskar alla en riktigt trevlig midsommar där glädje får råda för var och en, där barn tillsammans med sina föräldrar får uppleva njutning i sång och dans och där inte dryck och droger och våld förstör glädjen. För min del blir det en lugn skön midsommar tillsammans med familj och vänner.  
 
 
Utan låt att alla få njuta av jordgubbar, flaggan i topp, dans kring midsommarstång, sill & nubbe, blomsterkrans, näckbad, boulespel och Ulf Lundell med Öppna Landskap, Tomas Ledin med En dag på stranden, allt i lite svensk lagom portion... 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Ingela
Ingela

Om mig:

Välkommen till mig, en kvinna i sina bästa år som lystrar till namnet Ingela, mamma, fröken samt även rockfröken.
Jobbar som lärare åk 1-3 på en skola i Halmstad. Jag har återvänt och bor i min gamla ungdoms hemstad Halmstad sedan 2011 och bloggar om mig själv och om att vara mitt i livet.
I familjen ingår Göran min älskade man (gammal klasskamrat sedan 5:an till 9:an på Vallåsskolan) och Christoffer 28, Carolina 27, Zebastian 25 som är mina utflugna barn samt Pontus 28, Hannes 22 och Sanna 19 även de utflugna, som är Görans barn och mina bonus-barn.
Denna blogg är min och därför bestämmer jag själv om mina inlägg. Jag pratar ibland gott om både barn och mig själv. För vissa är mina inlägg väldigt roliga, för andra totalt ointressanta.

Är du med på bild och vill plockas bort så säg till.

Om

Min profilbild


Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela