Bokreafynd..

Jag har gjort värdens fynd i går på bokrean!!!  

Digital fotografi   -Lär dig yrkesfotografernas hemligheter

-Hur man tar bilder av proffs kvalitet genom att använda samma metoder som dagens digitala yrkesfotografer. Med den här boken kommer jag att ta dramatiskt bättre, skarpare, mer färgrika och mer professionella bilder lovar författaren Skott Kelby, världens mest sålda författare till böcker om digitalfotografering och Photoshop.

Ska bli mig ett sant nöje att sätta tänderna i dessa...

Här kommer några av de bilder som tagits under senare delen av februari månad.

Bild 41: Ljud

Bild 42: glädje

Glädje och sorg är så närbesläktat... Efter en tuff sorgedag då en nära kollega somnat in. Komma hem och finna att älsklingen köpt med sig färskt te från Köpmansgården till tröst. Det är kärlek och glädje.

 

Bild 43: I garderoben

Längst ner i garderoben som en påminnelse av det dåliga samvetet...

 

Bild 44: Blått

Originalbilden kryddades med extra blå färg

 

Bild: 45 kaffe

Sambon vill ha det svart i mormors gamla kopp. Jag inte alls, tar hellre en god kopp te.

 

Bild 46: telefon

 

Det var ett tag sedan vi hade fast telefon. Nu är använder jag mobilen till det mesta...

 

Bild 47: något nytt

Naturen är helt underbar i återfödelsen.  

 

Bild 48: Tid

Tid, vad är tid? Något som fylls på hela tiden, eller något som rinner i väg för oss allt för fort... I dag har vi tagit farväl av en kollega alldeles för tidigt. Du fattas oss, vila i frid!

 

Bild 49: ord på K

Kärlek. Ringen är en gåva från min mamma innan hon dog. Den har hon burit under många år… vilken enorm kärlek hon stod för..

 

Bild 50: ogillar

Ogillar att diskbråcket i ryggen har slagit ut nerverna i foten... 👎 nerverna hittar nya banor i kroppen att vandra… jag kämpar på och snart hoppas jag foten går att lita på helt och fullt.

 

Bild 51: i kylskåpet

Ägg är bra att ha hemma i alla lägen.

 

Bild 52: barndom

Älskade den som barn. På 80-talet spelade barnen upp den på förskolan för föräldrar och pensionärer. Vi har även haft den i min klass 2 på skolan då jag arbetade som lärare i Västra Götaland. Stor teater för alla föräldrar och hela skolan. Underbara sånger och härligt budskap. <3 Min kära moster Gittan hjälpte mig att få ihop alla tåtar med musik och rekvisita.

 

Bild 53: is

 

 

Bild: 54 natt

Svår bild både trött och oinspirerad… Ska absolut låta detta bli en utmaning då inte sömnen och sängen ligger på lut.

 

Bild 55: njutning

I dag var det ren njutning att sätta sig på cykeln till jobbet. Vår i luften, solens uppgång och de första tranorna är på plats i Sverige. Så underbart!!!

 

bild 56: pengar

 

Bild 57: vikt

Av största vikt kan det vara att äta rätt. Gå ner i vikt är något man ständigt blir påmind om när man ställer sig på vågen annars. Huga!

 

Månadens sista tema är vardag och stor… ännu har inte några idéer kläckts men de kommer nog under dagen och morgondagen.