inghar.blogg.se

om mig själv, mitt i livet

Huset sålt!

Publicerad 2014-12-25 13:03:00 i Inlägg,

Visningen på huset gick tydligen fin fint förra lördagen. Redan på söndagen kom det in ett första bud. På onsdagen var allt klart och skrivet. Ett ungt par redo att gifta sig och skaffa familj var exalterade och entusiastiska, bad att få skriva på omgående för att inte missa huset. Det kändes riktigt roligt att få sälja till detta par som gladde sig så att få ta över vårt kära näste. Så nu laddar vi för att lämna huset under de första dagarna i mars. 
 
Under kommande månader ska vi unna oss nya sängar och fina garderober att ta med till vårt nya boende. En ny tid väntar... 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Ingela
Ingela

Om mig:

Välkommen till mig, en kvinna i sina bästa år som lystrar till namnet Ingela, mamma, fröken samt även rockfröken.
Jobbar som lärare åk 1-3 på en skola i Halmstad. Jag har återvänt och bor i min gamla ungdoms hemstad Halmstad sedan 2011 och bloggar om mig själv och om att vara mitt i livet.
I familjen ingår Göran min älskade man (gammal klasskamrat sedan 5:an till 9:an på Vallåsskolan) och Christoffer 28, Carolina 27, Zebastian 25 som är mina utflugna barn samt Pontus 28, Hannes 22 och Sanna 19 även de utflugna, som är Görans barn och mina bonus-barn.
Denna blogg är min och därför bestämmer jag själv om mina inlägg. Jag pratar ibland gott om både barn och mig själv. För vissa är mina inlägg väldigt roliga, för andra totalt ointressanta.

Är du med på bild och vill plockas bort så säg till.

Om

Min profilbild


Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela