inghar.blogg.se

om mig själv, mitt i livet

Alla dessa viktiga beslut som inte får förhastas....

Publicerad 2014-12-02 17:26:22 i Inlägg,

Så var vi då där..... Tankegångarna har varit upp och ner, in och ut. Och allt har sin tid. Det skönaste är när man definitivt har bestämt sig. Tiden fram till dess skaver på alla sätt.
 
Jo vi har funderat fram och tillbaka jag och Göran. Vi har fått erbjudande om en lägenhet inne i stan som är svår att tacka nej till. Precis jämte Norrekattspark.
 
Ska vi sälja vårt kära hus på Brogård är frågan som vi brottas med??
Enligt mäklaren har vi stora chanser att få mycket pengar på fickan då vi renoverat så smakfullt. Och just nu skriker folk efter boende i vårt område. Är det tid för oss att lämna??
 
Nästan alla barn är utflugna och här sitter vi med ett stort boende. Samtidigt älskar både jag och Göran huset och tomtens läge. Fördelar och nackdelar lyfts nu för att finna lugnet inom oss. Det är kanske nu som vi ska unna oss lite lyx. Tänk att vara helt skuldfri. Kanske till och med unna oss en lite resa när vi snart firar 5 år ihop. Vi har inte varit vana vid lyx under åren när våra barn växt upp.
 
Samtidigt är det praktiskt och roligt att kunna samla alla barnen och veta att det alltid finns plats för dem här hemma. Men ska man alltid ha ett stort boende stående för de speciella dagarna. Det blir dyrt i längden. Barnen har ju sitt och ska bli oberoende av oss. Ja ni hör ju hur jag velar. Det blir inte lättare av att jag är våg. För och emot i alla tankar. Så i dag måste vi bestämma oss.
 
En fantastiskt fin liten lägenhet i stan eller ett underbart hus på Brogård. Bobo, en kär bloggvän skriver: Vi hör ofta talas om att de inte säljer för att då finns det ingen plats för barn och barnbarn. Vi är lite elaka och köper inte det resonemanget. Det ska ställas mot 365 dagar på ett år. Mycket kloka tankar har vi insett.
 
Eftersom lägenheten inte är så stor får vi erbjuda Norre katts hotell för släkt och vänner. Hotellet är bra och ligger i samma kvarter. Man behöver inte umgås på nätterna. Våra tankar om att kunna unna sig vardagslyx, resor, vara skuldfri väger klart över. Så i gårkväll hade vi mäklaren här... Men om en timme eller två kan jag ha bytt åsikt. Ha ha ha men just nu tror vi att vi gör helt rätt...
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Ingela
Ingela

Om mig:

Välkommen till mig, en kvinna i sina bästa år som lystrar till namnet Ingela, mamma, fröken samt även rockfröken.
Jobbar som lärare åk 1-3 på en skola i Halmstad. Jag har återvänt och bor i min gamla ungdoms hemstad Halmstad sedan 2011 och bloggar om mig själv och om att vara mitt i livet.
I familjen ingår Göran min älskade man (gammal klasskamrat sedan 5:an till 9:an på Vallåsskolan) och Christoffer 28, Carolina 27, Zebastian 25 som är mina utflugna barn samt Pontus 28, Hannes 22 och Sanna 19 även de utflugna, som är Görans barn och mina bonus-barn.
Denna blogg är min och därför bestämmer jag själv om mina inlägg. Jag pratar ibland gott om både barn och mig själv. För vissa är mina inlägg väldigt roliga, för andra totalt ointressanta.

Är du med på bild och vill plockas bort så säg till.

Om

Min profilbild


Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela