inghar.blogg.se

om mig själv, mitt i livet

Solig helg i april

Publicerad 2014-04-27 19:55:00 i Inlägg,

En otrolig fin helg… Solen har lyst med alla sina underbara strålar mot oss. Detta har gjort att Göran och jag har trivts alldeles förträffligt… Vi har arbetat i trädgården under hela helgen. Fixat och trixat för att vi ska ha det mysigt och gott under hela sommaren. Bilen har gått några rundor till blomsterlandet för att fylla på med plantor och plantjord. På Jula har det blivit en samling med ytterkrukor. Göran har rensat bort gamla stenar och nu kan vi skönja ett litet nytt utseende och utformning för framsidan. Kul om man kan forma trädgården på sitt eget sätt. Här nedan kan ni följa se hur det blir… 
 
 
 
 
 
 
 
Bara stenen runt som fattas...
 
Mysiga stilla platser för rekreation... 
 
 
 
 
Kryddor och grönt...
 
 
 
 
 
 
Alla tomatplantorna är utplanterade... Resten får nya hem. 
 
 
Vi hann också en runda på Strandtorps golfbana...
 
 
Tuff ruff...
Och en och annan swing blev riktigt bra! 

Kommentarer

Postat av: Bosse Lidén

Publicerad 2014-04-28 17:16:25

Vad flitiga ni varit i kalasvädret. Jag gillar verkligen de stora krukorna. Tuffa. Ändå hann ni med sport också. Kram Bobo

Svar: Lite golf hinner man alltid med om man vill... :D Dessutom avkopplande i det vackra vädret. Det blev en riktig ute njutar helg!
Ingela Harrysson

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Ingela
Ingela

Om mig:

Välkommen till mig, en kvinna i sina bästa år som lystrar till namnet Ingela, mamma, fröken samt även rockfröken.
Jobbar som lärare åk 1-3 på en skola i Halmstad. Jag har återvänt och bor i min gamla ungdoms hemstad Halmstad sedan 2011 och bloggar om mig själv och om att vara mitt i livet.
I familjen ingår Göran min älskade man (gammal klasskamrat sedan 5:an till 9:an på Vallåsskolan) och Christoffer 28, Carolina 27, Zebastian 25 som är mina utflugna barn samt Pontus 28, Hannes 22 och Sanna 19 även de utflugna, som är Görans barn och mina bonus-barn.
Denna blogg är min och därför bestämmer jag själv om mina inlägg. Jag pratar ibland gott om både barn och mig själv. För vissa är mina inlägg väldigt roliga, för andra totalt ointressanta.

Är du med på bild och vill plockas bort så säg till.

Om

Min profilbild


Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela