inghar.blogg.se

om mig själv, mitt i livet

Vad betyder en besvikelse eller två...

Publicerad 2013-10-27 15:31:12 i Inlägg,

Solens strålar genom skogspartiet på baskidan gorde att man blev på riktigt bra humör i morse. En god frukost och vi var laddade för att gå på bomässan på Halmstad Arena.

 

Inte hade jag några direkta förväntningar men ändå… jag blev besviken. Visste igentligen inte vad jag hade väntat mig, men när vi gick därifrån var känslan ändå lite av den som jag upplevde i gårkväll. Lite lurad på konfekten…

 

Inte ens denna fika kunde vända känslan.

Bänkad i soffan framför tv´n. .. glögg, pepparkakor och ädelost och en stor potion förväntan..

En förväntan som sjönk ju längre in i programmet jag kom.

Vi hade med stor förhoppning  bjudit in Görans bror med sambo  för att inta en god måltid, ett  glas vin, för att sedan sjunka ner i vardagsrummet och avnjuta kvällen tillsammans i gårkväll.

 

 
 

Deltagarna i årets första program,  Så ska det låta, var inte alls så underhållande som jag hade hoppats på… kanske programmets underhållningsvärde kan växa med kommande avsnitt.   Besvikelsen var att deltagarna enligt mig inte kunde förmedla en genuin egen tolkning av Lill Lindfors låtar eller var mina förväntningarna allt för höga. Det blir ju lätt så att det är inte är så enkelt att få en serie att fungera år efter år. Det krävs rätt sorts artiser som verkligen bjuder på sig och en produktion som kan förmedla en viss känsla på rätt sätt. Jag hoppas programserien kommer att växa…  


Vad betyder en besvikelse eller två... 

För jag vet att på lördag kommer jag ännu en gång sitta bänkad inför nästa program och hoppas kunna få njuta av nästa artists låtskatter. Kanske kommer det en skatt som förmedlar en äkthet som ger rysningar in i själen… Jag är ännu en gång öppen för att ta emot den känslan. 

 

Kommentarer

Postat av: Bosse Lidén

Publicerad 2013-10-30 18:30:17

Det är alltid svårt att leva upp till en succé. Vi följde inte första säsongen men har suttit bänkade de två andra. Många härliga ögonblick. Jag tyckte att Ulf Dageby var klart bäst i lördags. Tänk om man själv fick välja vilka artister som skulle vara med. Då hade bara Ulf D i denna säsong (möjligtvis) fått ett samtal från mig. ;) Vilka hade du och Göran bjudit in?

Svar: Ja Bobo!Skulle vi fått bjuda in till så mycket bättre hade vi nog valt Carola, Björn Skifts, Lisa Nilsson, Peter LeMarc, Uno Svenningsson, Per Gessle... ja vi skulle nog kunna rabbla några fler...
Ibland har vi ryst av välbehag och många goda ögonblick har det blivit :D
Ingela Harrysson

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Ingela
Ingela

Om mig:

Välkommen till mig, en kvinna i sina bästa år som lystrar till namnet Ingela, mamma, fröken samt även rockfröken.
Jobbar som lärare åk 1-3 på en skola i Halmstad. Jag har återvänt och bor i min gamla ungdoms hemstad Halmstad sedan 2011 och bloggar om mig själv och om att vara mitt i livet.
I familjen ingår Göran min älskade man (gammal klasskamrat sedan 5:an till 9:an på Vallåsskolan) och Christoffer 28, Carolina 27, Zebastian 25 som är mina utflugna barn samt Pontus 28, Hannes 22 och Sanna 19 även de utflugna, som är Görans barn och mina bonus-barn.
Denna blogg är min och därför bestämmer jag själv om mina inlägg. Jag pratar ibland gott om både barn och mig själv. För vissa är mina inlägg väldigt roliga, för andra totalt ointressanta.

Är du med på bild och vill plockas bort så säg till.

Om

Min profilbild


Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela