inghar.blogg.se

om mig själv, mitt i livet

Rörd in i själen

Publicerad 2013-10-11 21:26:00 i Inlägg,

Det finns olika sorters mäktighet... När man blir alldeles rörd inifrån, hela själen blir glad så att man nästan blir tårögd. Detta är ett sådant tillfälle. 
De kommer i olika grupper, samlas allihop i Halmstad, grupperar om sig och drar iväg söderut över havet. Så otroligt mäktigt! 
Och jag blir lika upprymd och rörd när de återvänder till våren. 
Det är klart att det väcker känslor och jag tänker extra på min mormor. 
Vad gör dig lika glad och upprymd???
 
 

Kommentarer

Postat av: Bosse Lidén

Publicerad 2013-10-12 16:43:43

Jag tillhör också de personer som blir berörd av flyttfåglar. Det är lika spännande varje gång som det är dags. Sedan tycker jag det är mer vemodigt på hösten än på våren, när de återvänder. Då ser jag mer ljust på tillvaron. Det är intressant hur de byter positioner. Turas om att göra grovjobbet. Jag är tacksam för att nästan i hela livet bott nära kusten där skådespelet är starkast att se.

Svar: Bobo! Jag älskar havet liksom du. När jag bodde uppe i Västra Götaland i dryga 20 år så åkte jag till Hornborgarsjön för att få uppleva det mest fantastiska av skådespel. Tusentals Tranor samlades för att dansa och det var en fantastisk upplevelse år efter år. Nu kan jag få uppleva dem i lite mindre skaror men dock precis utanför huset där vi bor. Lycka att få bo i en kuststad.
Ingela Harrysson

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Ingela
Ingela

Om mig:

Välkommen till mig, en kvinna i sina bästa år som lystrar till namnet Ingela, mamma, fröken samt även rockfröken.
Jobbar som lärare åk 1-3 på en skola i Halmstad. Jag har återvänt och bor i min gamla ungdoms hemstad Halmstad sedan 2011 och bloggar om mig själv och om att vara mitt i livet.
I familjen ingår Göran min älskade man (gammal klasskamrat sedan 5:an till 9:an på Vallåsskolan) och Christoffer 28, Carolina 27, Zebastian 25 som är mina utflugna barn samt Pontus 28, Hannes 22 och Sanna 19 även de utflugna, som är Görans barn och mina bonus-barn.
Denna blogg är min och därför bestämmer jag själv om mina inlägg. Jag pratar ibland gott om både barn och mig själv. För vissa är mina inlägg väldigt roliga, för andra totalt ointressanta.

Är du med på bild och vill plockas bort så säg till.

Om

Min profilbild


Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela