inghar.blogg.se

om mig själv, mitt i livet

Nya vänner!

Publicerad 2013-10-11 18:25:00 i Inlägg,

Nu har jag funnit dem! Mina nya vänner... Hoppas de förblir goda kamrater ett långt tag framöver... Tänk vad grejer vi kan hitta på ihop!
 
 Mina nya kompisar och jag har varit ute och gjort Brogård och Skedalahed osäkert. Man kan tycka att de gör ett färgstarkt intryck och att man nästan kan hämmas av dem. Men jag måste säga att de är otroligt trevliga att umgås med och passar utmärkt i den klädedräkt som hösten inger. 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Bosse Lidén

Publicerad 2013-10-12 16:37:48

Färgmässigt är de helt i min stil. Skittuffa. Hoppas att de inte håller inne med något av alla de äventyr de kommer att uppleva, att de lämnar spännande bloggrapporter till oss läsare och inte spar på några detaljer.

Svar: Jag ska försöka hålla er uppdaterade... :)
Ingela Harrysson

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Ingela
Ingela

Om mig:

Välkommen till mig, en kvinna i sina bästa år som lystrar till namnet Ingela, mamma, fröken samt även rockfröken.
Jobbar som lärare åk 1-3 på en skola i Halmstad. Jag har återvänt och bor i min gamla ungdoms hemstad Halmstad sedan 2011 och bloggar om mig själv och om att vara mitt i livet.
I familjen ingår Göran min älskade man (gammal klasskamrat sedan 5:an till 9:an på Vallåsskolan) och Christoffer 28, Carolina 27, Zebastian 25 som är mina utflugna barn samt Pontus 28, Hannes 22 och Sanna 19 även de utflugna, som är Görans barn och mina bonus-barn.
Denna blogg är min och därför bestämmer jag själv om mina inlägg. Jag pratar ibland gott om både barn och mig själv. För vissa är mina inlägg väldigt roliga, för andra totalt ointressanta.

Är du med på bild och vill plockas bort så säg till.

Om

Min profilbild


Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela