inghar.blogg.se

om mig själv, mitt i livet

En härlig start på dagen...

Publicerad 2017-02-26 10:38:00 i Inlägg,

Firar min älskade man! 💕💕 med bästa möjliga start på dagen! Vi startade morgonen med att avnjuta en generös frukostbuffé, därefter begav vi oss ner till Hotel Continental Relax & Spa med bastu, relaxrum, utomhus varm källa. 💦Här kopplar vi nu av i den lugna och behagliga atmosfären. I paketet ingår även spa-kit med scrub och Maria Åkerbergs bra produkter som jag tar med mig hem, samt lån av badhanddukar, badrockar och badtofflor. Badkläder har vi givetvis med själva. 👙😁💦

Göran får även en Hot Stone massagebehandling i present 🎁så jag hoppas han NJUTER lite extra när jag sedan saktar cyklar 🚲hem och väntar in honom. 💕💕💕💦💦💦

 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Ingela
Ingela

Om mig:

Välkommen till mig, en kvinna i sina bästa år som lystrar till namnet Ingela, mamma, fröken samt även rockfröken.
Jobbar som lärare åk 1-3 på en skola i Halmstad. Jag har återvänt och bor i min gamla ungdoms hemstad Halmstad sedan 2011 och bloggar om mig själv och om att vara mitt i livet.
I familjen ingår Göran min älskade man (gammal klasskamrat sedan 5:an till 9:an på Vallåsskolan) och Christoffer 27, Carolina 26, Zebastian 24 som är mina utflugna barn samt Pontus 27, Hannes 21 även de utflugna och Sanna 18 som är Görans barn och mina bonus-barn.
Denna blogg är min och därför bestämmer jag själv om mina inlägg. Jag pratar ibland gott om både barn och mig själv. För vissa är mina inlägg väldigt roliga, för andra totalt ointressanta.

Är du med på bild och vill plockas bort så säg till.

Om

Min profilbild


Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela