Vintertid...

Helgen gick i ett rasligt tempo... ändå fick vi en extra timma på köpet, eftersom vi ställde om klockan till vintertid.  🕑
 
Vi utnyttjade den extra timman 😉 vi fick till att lägga två pass på Galgberget. 7,5 + 8 km i ett snabbt tempo.  Den fantastiska bokskogen låg i ett härligt höstskimmer. Det bet dock ganska bra i kinderna i den 6 gradiga morgonluften. 🍂🍁🍂 Men det var underbart! 🍂🍁🍂
 
 
Efter en härlig brunch han jag även med att baka 2 plåtar med fröknäcke, sätta en ny sats kombucha och göra dubbel sats Raw food-chokladbollar med dadlar. 😋
 
 
 
 
 
Detta behöver du: 
1 Kombuchasvamp
1 liter vatten
1 dl socker
2 tsk ekologiskt svart te
2 dl startvätska, färdig naturell kombucha 
 
Koka upp vatten och låt svaln, tillsätt teét och låt dra, sila av teét efter 15 min. Blanda i socker och låt svalna.
Lägg ner i svampen i en glasburk och tillsätt startvätskan och det avsvalnade teét . Täck över burken med tyg och fäst med gummiband. Låt stå i rumstemperatur och vänta ca 10 dagar. Lycka till! 
 
 
 
 
 
Sedan fick även Carolina ut och övningsköra, det är dags att ta tag i det där med körkort. 🚙
 
Vi har även hunnit med en sväng till vårt nya köpcenter Hallarna. Jag blev riktigt överraskad att det blivit så fint och nu behöver man kanske inte ge sig iväg till Värla för att shoppa loss.   
 
 
Bilden ovan är lånad av Hallarnas egen sida på FB.