Jag tog bilen...


I fredags när jag släppt eleverna på skolan åkte jag direkt upp till sjukhuset för det obligatoriska 2 års kontrollen på mammografin. 

Tack o lov för att sjukvården tar detta ansvar och att vi får denna möjlighet att med jämna mellanrum få screena brösten. Syftet med de regelbundna undersökningarna är att hitta bröstcancer innan sjukdomen hunnit ge några symtom. 

Bröstcancer är en av de av de vanligaste cancerformerna. Risken för bröstcancer ökar med åldern. Det finns goda möjligheter att bli frisk om cancertumören upptäcks tidigt. Så stort tack för denna förmån.
 
Sedan tog jag bilen upp till Alingsås där jag hämtade upp min pappa Bertil med sambo Birgitta. 

De hade blivit inbjudna till min lillasyster Birgitta och hennes familj i Stockholm. De skulle få chansen att se Stockholm från deras egen båt, det blir liksom ett annat perspektiv än ifrån land. 🚤

I dessa Corona tider har det blivit mycket isolering för de äldre och jag ville ge dem chansen men jag ville inte att pappa Bertil med sambo skulle sätta sig på tåg 🚂 eller flyg ✈️utan erbjöd mig att köra upp dem 🚙till Stockholm och på så sätt också få möjlighet att att träffa min familj och mina barn. ❤️🥰 Ren win win situation i dessa tider. 

Så därför gick färden upp till huvudstaden 👑👑👑 under fredagskvällen. 

På lördagen mötte jag upp Zebastian på Östermalm, där vi strosade runt och vidare ut på Söder.








Tack Zebastian för en kanon dag. 👌🏼❤️










En härligt god lunch 😋längst med vattnet vid Strandvägen  kostade jag på oss. Vädret visade sig från den bästa sidan under hela dagen. ☀️☀️☀️



Sedan promenerade vi längst med hela Djurgården ut till Blockhusudden. 





Vi smet in och satte oss i en privat trädgård och vilade benen genom att sjunka ner i deras trädgårdsmöbler. Njöt efter härligta 21 000 steg. Ingen hemma?? 🙄


Då rullade bilen in på gården. 
Härligt nu fick jag chansen att ta en kopp med min kära gamla klasskamrat Ulla och hennes man Fredrik. Det blev en mysig paus i promenaden. 

Lördagskvällen tillbringade vi sedan ihop med storfamiljen hos min syster med familj. ❤️


Energipåfyllning att träffa delar av storfamiljen... ❤️❤️❤️

På väg hem stannade till utanför Mariestad för lite lunch. 😋😋😋


Tack för helgen... ❤️❤️❤️
Nu är jag hemma, är helt slut efter nästan 8h körande. 🚙
Dags att vila, hämta krafter inför arbetsveckan. 🙏🏼
I morgon startar alla utvecklingssamtal med vårdnadshavare och elever. 😜