Göran har börjat jobba igen, inte jag!

"Håll ögonen öppna, öppna för nya oväntade vägar. Välj med magen och ett pulserande hjärta. Och framförallt, välj glädjen. Följer du glädjens väg, rör du dig i rätt riktning, i riktning mot din inre kärna. Och det är dit du vill så hjärtans gärna" 
 
 
Göran har börjat jobba igen, inte jag!
Jag kan göra vad jag vill någon vecka till,  nu gör jag det som andan faller på, inga måsten, inga rätt eller fel. De senaste dagarna har fått mig att gå ner i varv. Drömmar och tankar som legat långt inom mig mycket länge har poppat upp och börjar gro. Jag går in i mig själv på ett annat sätt. Jag får ro och stillhet ända in i själen. Jag djupandas, äter och dricker rätt igen och njuter av att bara vara. Visst är det konstigt, det behövs en stillhet för att upptäcka livet. 
 
 
 
 
Jag har under semesterveckorna lyssnat till alla sommarpratarna på Sommar i P1. Störst avtryck med sina ord gjorde utan tvekan Björn Natthiko Lindeblads med sitt sommarprat. Redan vid de första orden i hans sommarprat rullade försiktigt tårar ner för min kind. Jag skarattade, log och tårarna rann, oj vilken man att sätta ord på sin visdom. Så fint, så äkta, så stort!  
Jag slungades tillbaka till när min mamma fick sin ALS diagnos, min syster Birgitta och min bror Peters cancerträsk, flera vänners kamp, strider, glädjen och nöjsamhet, sedan lugn och vila. Missa inte detta sommarprat för allt i världen. 
Livet, livet, så underbart vackert! ❤️❤️❤️
 
Med spänning väntar jag nu på hans nya boksläpp. Boken består av ord från hans olika föredrag, meditationer, poddar, intervjuer, artiklar, inlägg, turnén, brev, mejl, sommarprogram och TV-intervjuer, finkänsligt masserade till bokvänlig språkdräkt av Caroline och Navid. Utgivningsdatum blir enligt Bonniers den 6 oktober!