inghar.blogg.se

om mig själv, mitt i livet

På resande fot...

Publicerad 2015-07-22 23:12:30 i Inlägg,

I fredags tog sonen och jag bilen upp till Götegorg. Zebastian hade ett viktigt möte inbokat på eftermiddagen. Jag passade därför på att göra honom sällskap upp. 
Först slank vi in på det stora varuhuset som vi saknar i Halmstad, IKEA. Här fick jag köpt både det ena och det andra för att stajla sovrummet lite bättre. 

Så här bra blev det när vi sedan kom hem... 

Därefter åkte vi in till staden... Medan Zebbe gick på mötet vandrade jag runt lite.  
Jag hamnade så småningom vid gästhamnen där jag satt mig och njöt... Jag höll hela tiden mina tummar för Zebbe...
När vi möttes upp igen tog vi bilen upp till Alingsås, pappa och Birgitta tog emot. 
Här bjöds det på härlig god mat i mycket trevligt sällskap. Trevligt besök och mycket prat med goda lärarkollegor från Essunga kommun blev det också under kvällen. 
Innan vi åkte hem på lördagen han vi med ett mysigt cafébesök i Alingsås som är Sveriges cafétätaste stad.  Sedan bar det hem för att sätta ihop bänken... 

Dagens kvinnor reder sig bra själva... 👍🏼 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Ingela
Ingela

Om mig:

Välkommen till mig, en kvinna i sina bästa år som lystrar till namnet Ingela, mamma, fröken samt även rockfröken.
Jobbar som lärare åk 1-3 på en skola i Halmstad. Jag har återvänt och bor i min gamla ungdoms hemstad Halmstad sedan 2011 och bloggar om mig själv och om att vara mitt i livet.
I familjen ingår Göran min älskade man (gammal klasskamrat sedan 5:an till 9:an på Vallåsskolan) och Christoffer 27, Carolina 26, Zebastian 24 som är mina utflugna barn samt Pontus 27, Hannes 21 även de utflugna och Sanna 18 som är Görans barn och mina bonus-barn.
Denna blogg är min och därför bestämmer jag själv om mina inlägg. Jag pratar ibland gott om både barn och mig själv. För vissa är mina inlägg väldigt roliga, för andra totalt ointressanta.

Är du med på bild och vill plockas bort så säg till.

Om

Min profilbild


Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela