inghar.blogg.se

om mig själv, mitt i livet

Nu räknar vi ner...

Publicerad 2015-07-07 12:44:02 i Inlägg,

Nu räknar vi ner….

Snart, snart så är det vi som får stå som värdpar till en fantastisk efterlängtad konsert.

I slutet på juli 2014 fick vi uppleva något riktigt magiskt då vi var på housegig i Varberg.

Dan Reed spelade i vardagsrummet hos våra kära vänner Eva-Lena och Håkan i Varberg. 

 
 

2015 spelar DAN REED på Sweden Rockfestival, Gröna Lund, Liseberg och i vår regi. Vi har valt ut de vänner som vi tror skulle ha extra nöje av kvällen och nu i skrivande stund är vi ett åttital som kommer att träffas för en magisk kväll tillsammans.

Dan´s musik, texter och mellansnack är en fantastisk totalupplevelse som vi vill att fler ska få en möjlighet att uppleva och det är mig ett sant nöje att tala om att så kommer det att bli, en smått unik upplevelse med mina mått mätt.

Att få träffa o uppleva Dan Reed med fantastiska iakttagelser, känslor, upplevelser mellan låtarna gör ingen oberörd samtidigt som han lämnar spår efter sig av både glädje o kärlek! En man som idag har åsikter som jag helt sympatiserar med. 
Tack snälla, för all den glädje o tacksamhet i stunden som vi får dela med er längst ner mot havet vid Söderpiren.

 


Vi ses! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Ingela
Ingela

Om mig:

Välkommen till mig, en kvinna i sina bästa år som lystrar till namnet Ingela, mamma, fröken samt även rockfröken.
Jobbar som lärare åk 1-3 på en skola i Halmstad. Jag har återvänt och bor i min gamla ungdoms hemstad Halmstad sedan 2011 och bloggar om mig själv och om att vara mitt i livet.
I familjen ingår Göran min älskade man (gammal klasskamrat sedan 9:an på Vallåsskolan) och Christoffer 26, Carolina 25, Zebastian 23 som är mina utflugna barn samt Pontus 26, Hannes 20 även de utflugna och Sanna 17 som är Görans barn och mina bonus-barn.
Denna blogg är min och därför bestämmer jag själv om mina inlägg. Jag pratar ibland gott om både barn och mig själv. För vissa är mina inlägg väldigt roliga, för andra totalt ointressanta.

Är du med på bild och vill plockas bort så säg till.

Om

Min profilbild


Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela