inghar.blogg.se

om mig själv, mitt i livet

Livsnjutare...

Publicerad 2015-08-06 16:21:00 i Inlägg,

Ju äldre jag har blivit desto mer livsnjutare har jag också blitt. Göran, min stora kärlek är även han en stor livsnjutare... Vi kan ta vara på och se det ljusa i mångt och mycket... njuta av en stilla frukost tillsammans, en sökande hand som finner en annan hand under natten, en god middag, en stilla promenad där havs- eller blomdoft triggar näsryggen... ja vi stannar gärna upp i vardagen och fångar tillfällen till att njuta. Det behöver absolut inte vara något stort som kan få oss att må riktigt gott, ibland bara ett leende... 
 
Vad det gäller svåra händelser i livet, sjukdomar, olyckor och dödsfall så är livet rätt grymt!
Tyvärr kan man känna sig grymt utsatt och tycka att nog har vi fått vår beskärda del och då sjuttan slår den till igen... slår undan fötterna på en fullständigt. 
Det gäller att ta’ vara på varenda minut här och nu. Vi vet inget om morrondagen. Som kanske tur är!

Tidigare denna veckan har en mycket god vän tagit emot sitt cancerbesked, idag opereras hon för andra gången på en vecka. Vi håller nu tummar och tår för att det ska gå bra. 
 
Här kommer en uppmaning till dig som läser: Njut varje dag… Vi vet inte vad vi har att vänta...
Kram på Er! <3
 
 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2015-08-07 09:52:04

Så sant lev här och nu♡

Svar: 😃👍🏼
Ingela Harrysson

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Ingela
Ingela

Om mig:

Välkommen till mig, en kvinna i sina bästa år som lystrar till namnet Ingela, mamma, fröken samt även rockfröken.
Jobbar som lärare åk 1-3 på en skola i Halmstad. Jag har återvänt och bor i min gamla ungdoms hemstad Halmstad sedan 2011 och bloggar om mig själv och om att vara mitt i livet.
I familjen ingår Göran min älskade man (gammal klasskamrat sedan 5:an till 9:an på Vallåsskolan) och Christoffer 27, Carolina 26, Zebastian 24 som är mina utflugna barn samt Pontus 27, Hannes 21 även de utflugna och Sanna 18 som är Görans barn och mina bonus-barn.
Denna blogg är min och därför bestämmer jag själv om mina inlägg. Jag pratar ibland gott om både barn och mig själv. För vissa är mina inlägg väldigt roliga, för andra totalt ointressanta.

Är du med på bild och vill plockas bort så säg till.

Om

Min profilbild


Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela