inghar.blogg.se

om mig själv, mitt i livet

Att fira...

Publicerad 2016-04-17 15:03:00 i Inlägg,

I fredags blev det LCHF-pizza från Costello pizzeria i Halmstad, samt ett härligt glas rött vin till (3g socker per liter vin) . 
 
Göran och jag tyckte att jag absolut var värd lite extra efter 3,5 månader med LCHF's härligt goda mat i kroppen. Pizzan var absolut god (orkade knappt hälften) men nu så här i efterhand kan jag räkna upp otaligt fler maträtter som är mycket godare.    
Det är bara i huvudet det sitter att unna sig något gott på fredagskvällen o så fel man kan ha... 
 
Jag äter ju alltid extremt god mat utan att tillåta mig det där, som huvudet tror är det lilla extra. Ibland spelar det verkligen ingen roll vad man stoppar i sig för substitut det är inte alls så gott som man har inbillat sig.  Inget i värden kan just nu få mig att gå tillbaka till den sockerkonsumtionen jag för några månader sedan tryckte i mig utan att förstå. Kunskap är nyckeln till mycket och i detta fall hur min kropp reagerar på gluten och vetemjöl.
Dagens härliga brunch, klart bättre än pizza....
 
Inflammationen i kroppen har gett sig.  Min IBS mage är som bortblåst, ryggen har blivit helt suverän, dessutom ingen astma känning, smidigare i kroppen. Kommer i kläder som jag av någon konstig anledning har haft hängande i garderoben utan att ha kommit i på flera år. Jag har tappat nästan 9 kg, 10 cm i midjan och 10 cm runt stussen, mina ben har blivit 5 cm smalare. Tror nog att ni fattar att jag är nöjd.  👍🏼☺️👌🏼
 
I går i affären hade jag nöjet att träffa på en gammal kollega som jag inte träffat på ett tag. Hennes förvåning 😳 över mina tappade kilon var lätt att se. Hon kommenterade att min viktnedgång syntes rejält till min extrema glädje förstås. 😃 Man har lite svårt att följa sin viktresa kroppligen och mentalt... det kan vara idé att titta på kort och se förvandlingen. 
 
Igår gjorde jag också ett röj i garderoben... 
Ut med mycket av det gamla som jag aldrig mer kommer att använda igen. 
Och där hänger den... klänningen som jag valde med omsorg till vår vigsel i höstas. 
 
Jag har lovat mig själv att jag ska ta ett foto på årsdagen och jämföra före och efter LCHF i denna. Ska bli intressant att se vad rätt mat kan göra med en kropp. 
 
Vågar man använda bikini i sommar eller ska man gömma sig i vassen? 👙
 
Kram på er! 💕
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Ingela
Ingela

Om mig:

Välkommen till mig, en kvinna i sina bästa år som lystrar till namnet Ingela, mamma, fröken samt även rockfröken.
Jobbar som lärare åk 1-3 på en skola i Halmstad. Jag har återvänt och bor i min gamla ungdoms hemstad Halmstad sedan 2011 och bloggar om mig själv och om att vara mitt i livet.
I familjen ingår Göran min älskade man (gammal klasskamrat sedan 5:an till 9:an på Vallåsskolan) och Christoffer 28, Carolina 27, Zebastian 25 som är mina utflugna barn samt Pontus 28, Hannes 22 och Sanna 19 även de utflugna, som är Görans barn och mina bonus-barn.
Denna blogg är min och därför bestämmer jag själv om mina inlägg. Jag pratar ibland gott om både barn och mig själv. För vissa är mina inlägg väldigt roliga, för andra totalt ointressanta.

Är du med på bild och vill plockas bort så säg till.

Om

Min profilbild


Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela