inghar.blogg.se

om mig själv, mitt i livet

Vilken underbar dag...

Publicerad 2015-09-26 16:58:00 i Inlägg,

De fina badvikarna med kristallklart vatten är kännetecken för Cala D”or på Mallorcas östkust. Här har vi hamnat för att njuta alldeles speciellt denna höst… här är det fortfarande sensommar och värmen är mycket behaglig mot skinnet. På gågatorna i centrum kan vi strosa runt bland tapasbarer, modebutiker och prylaffärer. Nere vid hamnen ligger fisk och skaldjursrestauranger som på ett pärlband. 

Vi har tagit in på det strandnära, barnfria Blue Couples-hotellet Rocador. 

Cala D"or betyder den gyllene viken och här finns fantastiska stränder i långsmala vikar tillsammans med en fantastisk natur.  Hotellrummet är ljust och stilrent med en fantastisk havsutsikt. Här finns spa med inomhuspool och jacuzzi och en hel meny med olika behandlingar.  Vi behöver heller inte lämna hotellet för en god bit mat. Här finns nämligen tre olika restauranger, varav en har tapas och en har medelhavsmat. 

 
 
 
 
 
 

På tisdag har vi planerat att följa med på en guidad tur där vi ska få se de berömda droppstensformationerna i Drakgrottorna. Dessutom stannar vi till i hantverksstaden Manacor där vi kan köpa äkta Majoricapärlor om vi vill. Det ska bli mycket spännande och roligt att se vad resan har att ge. 

På onsdag hyr vi själva en liten bil för att ta oss in till storstaden Palma, hit är det ungefär 6 mil. Här har vi redan storslagna planer för dagen som vi återkommer till vid ett senare tillfälle… 

Blev du nyfiken? 

 

 
Oj! det blev en ny relationsstatus också! 
Dags att fira. 🎉🍸
 


 
 

Kommentarer

Postat av: josefine

Publicerad 2015-09-26 14:27:04

ett stort grattis! :D

Svar: Tack! 💖
Ingela Harrysson

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Ingela
Ingela

Om mig:

Välkommen till mig, en kvinna i sina bästa år som lystrar till namnet Ingela, mamma, fröken samt även rockfröken.
Jobbar som lärare åk 1-3 på en skola i Halmstad. Jag har återvänt och bor i min gamla ungdoms hemstad Halmstad sedan 2011 och bloggar om mig själv och om att vara mitt i livet.
I familjen ingår Göran min älskade man (gammal klasskamrat sedan 5:an till 9:an på Vallåsskolan) och Christoffer 28, Carolina 27, Zebastian 25 som är mina utflugna barn samt Pontus 28, Hannes 22 och Sanna 19 även de utflugna, som är Görans barn och mina bonus-barn.
Denna blogg är min och därför bestämmer jag själv om mina inlägg. Jag pratar ibland gott om både barn och mig själv. För vissa är mina inlägg väldigt roliga, för andra totalt ointressanta.

Är du med på bild och vill plockas bort så säg till.

Om

Min profilbild


Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela