Vilken underbar dag...

De fina badvikarna med kristallklart vatten är kännetecken för Cala D”or på Mallorcas östkust. Här har vi hamnat för att njuta alldeles speciellt denna höst… här är det fortfarande sensommar och värmen är mycket behaglig mot skinnet. På gågatorna i centrum kan vi strosa runt bland tapasbarer, modebutiker och prylaffärer. Nere vid hamnen ligger fisk och skaldjursrestauranger som på ett pärlband. 

Vi har tagit in på det strandnära, barnfria Blue Couples-hotellet Rocador. 

Cala D"or betyder den gyllene viken och här finns fantastiska stränder i långsmala vikar tillsammans med en fantastisk natur.  Hotellrummet är ljust och stilrent med en fantastisk havsutsikt. Här finns spa med inomhuspool och jacuzzi och en hel meny med olika behandlingar.  Vi behöver heller inte lämna hotellet för en god bit mat. Här finns nämligen tre olika restauranger, varav en har tapas och en har medelhavsmat. 

 
 
 
 
 
 

På tisdag har vi planerat att följa med på en guidad tur där vi ska få se de berömda droppstensformationerna i Drakgrottorna. Dessutom stannar vi till i hantverksstaden Manacor där vi kan köpa äkta Majoricapärlor om vi vill. Det ska bli mycket spännande och roligt att se vad resan har att ge. 

På onsdag hyr vi själva en liten bil för att ta oss in till storstaden Palma, hit är det ungefär 6 mil. Här har vi redan storslagna planer för dagen som vi återkommer till vid ett senare tillfälle… 

Blev du nyfiken? 

 

 




Oj! det blev en ny relationsstatus också! 
Dags att fira. 🎉🍸
 


 
 

Kommentarer:

1 josefine:

ett stort grattis! :D

Svar: Tack! 💖
Ingela Harrysson Nilsson

Kommentera här: