inghar.blogg.se

om mig själv, mitt i livet

Varmt vatten...

Publicerad 2014-04-26 10:44:45 i Inlägg,

Oj vad man är beroende av varmt vatten… För en vecka sedan gick vår cirkulationspump sönder i pannan. Det innebär att vi stod utan varmvatten och värme i huset. Värmen är inget bekymmer då vädret visade sig från den allra bästa sidan under veckan. Jag till och med mätte upp en skuggtemp på 23 gradig värme på yttertemperaturen utomhus i går eftermiddag när jag kom hem. Underbart härligt! Däremot skulle jag iväg på kvällen för en härlig samvaro med kollegorna på Lizzys Café i Holm. Då undrar man om man ska kasta sig in i en iskall dusch eller om man ringer sin underbara syster som har hela huset fullt, egna barn med klasskompisar högt och lågt… Snälla får jag låna lite varmt vatten? Jo, kom du… Tack snälla!

En underbar kväll i ett gammalt omgjort stall blev fantastisk, med underbar sång och musik från Ola (en förälder i vår barngrupp) och massor av god mat, trevlig samvaro och allsång.

Kvällens värdpar... Hjärtligt tack!

Senare på kvällen när jag sminkade av mig fanns varmvattnet där åter…. Härligt! Rörmokaren hade varit där… ny pump! Gissa vad det första jag gjorde i morse?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Ingela
Ingela

Om mig:

Välkommen till mig, en kvinna i sina bästa år som lystrar till namnet Ingela, mamma, fröken samt även rockfröken.
Jobbar som lärare åk 1-3 på en skola i Halmstad. Jag har återvänt och bor i min gamla ungdoms hemstad Halmstad sedan 2011 och bloggar om mig själv och om att vara mitt i livet.
I familjen ingår Göran min älskade man (gammal klasskamrat sedan 5:an till 9:an på Vallåsskolan) och Christoffer 28, Carolina 27, Zebastian 25 som är mina utflugna barn samt Pontus 28, Hannes 22 och Sanna 19 även de utflugna, som är Görans barn och mina bonus-barn.
Denna blogg är min och därför bestämmer jag själv om mina inlägg. Jag pratar ibland gott om både barn och mig själv. För vissa är mina inlägg väldigt roliga, för andra totalt ointressanta.

Är du med på bild och vill plockas bort så säg till.

Om

Min profilbild


Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela