inghar.blogg.se

om mig själv, mitt i livet

Välkommen till min nya blogg!

Publicerad 2013-10-10 14:35:00 i Inlägg,

Mitt första inlägg.

Jag är en kvinna i mina bästa år heter det ju..... och ja det kan nog stämma när man tänker efter. ;D  

 
 

Det är nu jag har tid för eftertanke (ibland). Barnen är "vuxna", har flyttat ut under de senaste åren. Det kan kännas otroligt positivt men också ganska jobbigt rent mentalt ... att inte behövas mer. De är självständiga och behöver mammas omtanke lite mer sällan. Dock är jag otroligt tacksam för de åren jag fått tillsammans med dem i hemmet. Nu får jag ta del av dem genom Skype, sms, telefon och de få gånger de har tillfälle att hälsa på under året. Jag längtar till jul... du kanske förstår varför.  

 

                                                                                    
 
 
 
Dock är jag ortoligt stolt som mamma då de lyckas så bra i sina respektive univeritetsstäder med sina studier, sina yrksesval samt att klara sig på egen hand med allt vad det innebär med att ta hand om ett hem själv. Jag hoppas att jag har gett dem dessa nycklar och kunskaper för att klara sig i livet...  
 
 
 
                                            
 
 
 
 
 
 

Nu kan jag ägna mig helhjärtat åt min kärlek, mitt arbete och mina högskolestudier... hi hi man lär ju hela livet som man säger.                                    

       

 
 

Kommentarer

Postat av: Bosse Lidén

Publicerad 2013-10-12 16:33:32

Grattis till din blogg! Jag tror att detta forum kommer att passa dig förträffligt och att du snart kommer att ha en stor hop av följare som intresserat följer dig.
Förstår att du har kommit i en ny fas i livet där dina barn inte behöver dig som förr. Allt har sin tid och både du och de är säkert stolta över varandra. Handen på hjärtat. Vilken av de tre saker som du ska ägna dig helhjärtat åt tror du kommer att ta mest tid? ;)
Önskar dig lycka till med bloggen. Kram Bobo

Svar: Tack Bobo! Ja handen på hjärtat, vi får väl se vad allt tar i vägen, vissa saker är lite roligare än andra. hi hi ;D
Ingela Harrysson

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Ingela
Ingela

Om mig:

Välkommen till mig, en kvinna i sina bästa år som lystrar till namnet Ingela, mamma, fröken samt även rockfröken.
Jobbar som lärare åk 1-3 på en skola i Halmstad. Jag har återvänt och bor i min gamla ungdoms hemstad Halmstad sedan 2011 och bloggar om mig själv och om att vara mitt i livet.
I familjen ingår Göran min älskade man (gammal klasskamrat sedan 5:an till 9:an på Vallåsskolan) och Christoffer 28, Carolina 27, Zebastian 25 som är mina utflugna barn samt Pontus 28, Hannes 22 och Sanna 19 även de utflugna, som är Görans barn och mina bonus-barn.
Denna blogg är min och därför bestämmer jag själv om mina inlägg. Jag pratar ibland gott om både barn och mig själv. För vissa är mina inlägg väldigt roliga, för andra totalt ointressanta.

Är du med på bild och vill plockas bort så säg till.

Om

Min profilbild


Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela