inghar.blogg.se

om mig själv, mitt i livet

Lyckad helg...

Publicerad 2016-02-14 11:03:03 i Inlägg,

Vad lyckat det blev…

Jag slapp den uppblåsbara och fick ligga i en skön säng samtidigt fick vi en fantastiskt trevlig kväll tillsammans med god mat utan att ha ansträngt oss det minsta.  

250 meters promenad från hemmet tog vi in på Clarion Collection Hotel Norre Park. Vi tog tillfället i akt, fångade en dag och förgyllde den ytterligare… det gäller att våga fånga dessa tillfällen i flykten, det kan dyka upp när du minst anar.

 

Dessa guldkorn är mer värda än alla presenter, blommor och choklader i värden under Alla hjärtans dag.  Denna dag råkade bara infalla under samma helg.

 

Hur gick det då att kombinera detta med LCHF? Jo! alldeles ypperligt… bara man själv vill.

Jag har nu klarat -4kg samt -6 cm i midjan. Jag tackar mig själv. Sötsuget har flytt sin kos och jag äter fantastisk smakrik god mat med god aptit och håller mig mätt som aldrig förr.

 Här är dagens hotellfrukost!

 Mums!

 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Ingela
Ingela

Om mig:

Välkommen till mig, en kvinna i sina bästa år som lystrar till namnet Ingela, mamma, fröken samt även rockfröken.
Jobbar som lärare åk 1-3 på en skola i Halmstad. Jag har återvänt och bor i min gamla ungdoms hemstad Halmstad sedan 2011 och bloggar om mig själv och om att vara mitt i livet.
I familjen ingår Göran min älskade man (gammal klasskamrat sedan 5:an till 9:an på Vallåsskolan) och Christoffer 27, Carolina 26, Zebastian 24 som är mina utflugna barn samt Pontus 27, Hannes 21 även de utflugna och Sanna 18 som är Görans barn och mina bonus-barn.
Denna blogg är min och därför bestämmer jag själv om mina inlägg. Jag pratar ibland gott om både barn och mig själv. För vissa är mina inlägg väldigt roliga, för andra totalt ointressanta.

Är du med på bild och vill plockas bort så säg till.

Om

Min profilbild


Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela