inghar.blogg.se

om mig själv, mitt i livet

Håller SJ tidtabellen???

Publicerad 2015-10-11 20:41:00 i Inlägg,

Då var det dax att packa igen... Den här gången blir det dock den lilla väskan som packas. Tidigt, tidigt redan klockan fem i morgonbitti går tåget upp till Norrköping för Rikskonferensen i Teknik 2015! Två byten på vägen.
Nja, kanske inte på vägen, tåget måste ha räls under... hi hi :D
 
 
Vi är fyra kollegor och vår förskolechef som reser upp för att ta del av föreläsningarna. Här ska vi inspireras, diskutera och ta del av olika möjligheter. Tanken är givetvis att utvecklas inom ämnet Teknik. 
 
Jag ser det som en stor förmån att få åka ut på mässor så här, både i personlig utveckling och i att stimulera och utveckla vår verksamhet på förskolan ytterligare. 
 
Jag hoppas att jag med lätthet kommer att ta mig upp ur sängen vid fyratiden i morgonbitti så jag inte missar tåget. Jag har en fantastisk man som går upp för att köra mig till tåget även om han har sovmorgon.
 
Tummarna håller jag dock för att SJ kan hålla sina tider så att vi kommer upp i tid till Norrköping med tåget och inte åker i onödan och missar några föreläsningar. 
 
Vad tror du, håller SJ tidtabellen??  
På tisdag, sen kväll vet vi hur det gick... 
 
Ha en bra vecka 💖
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Bosse Lidén

Publicerad 2015-10-13 19:06:27

Hoppas de inte ändrade reglerna och bytte spår på vägen för det är långt till Peking. Hoppas även det var givande föreläsningar och att du inte somnade och började snarka för högt. Retstickan Bobo

Svar: Tack Bobo! Resan gick bra... Men jisses vad trött jag var under efm. Tänk att sitta still och knappt kunna röra sig. Resan hem med Krösatåget tog dock lite tid... Stannar i var och varannan liten håla. Hi hi 😜
Ingela Harrysson

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Ingela
Ingela

Om mig:

Välkommen till mig, en kvinna i sina bästa år som lystrar till namnet Ingela, mamma, fröken samt även rockfröken.
Jobbar som lärare åk 1-3 på en skola i Halmstad. Jag har återvänt och bor i min gamla ungdoms hemstad Halmstad sedan 2011 och bloggar om mig själv och om att vara mitt i livet.
I familjen ingår Göran min älskade man (gammal klasskamrat sedan 5:an till 9:an på Vallåsskolan) och Christoffer 27, Carolina 26, Zebastian 24 som är mina utflugna barn samt Pontus 27, Hannes 21 även de utflugna och Sanna 18 som är Görans barn och mina bonus-barn.
Denna blogg är min och därför bestämmer jag själv om mina inlägg. Jag pratar ibland gott om både barn och mig själv. För vissa är mina inlägg väldigt roliga, för andra totalt ointressanta.

Är du med på bild och vill plockas bort så säg till.

Om

Min profilbild


Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela