inghar.blogg.se

om mig själv, mitt i livet

Stora Torg en guidning genom smaklökarnas värld...

Publicerad 2015-07-08 17:11:08 i Inlägg,

Vill du ha något att göra denna veckan? Besök International Street Market som nu är på plats på Stora Torg i Halmstad. Marknaden håller öppet onsdag till lördag, 11:00 - 22:00. 
Välkomna på smakprovning och guidning genom smaklökarnas värld. Australiensisk känguruburgare, katalansk skinka, eller äkta spansk paella. Smaker från ett 30-tal utställare från 15 länder trängs på Stora torg i Halmstad.
Det prisbelönta franskbaserade familjeföretaget Groupe Geraud France, grundat 1889, står bakom Internationell Street Market. Varje år arrangerar man fler än 200 marknadsdagar med spännande matupplevelser, där alla råvaror är färska och lokalproducerade i respektive land. Det bjuds på varm, tillagad mat, likväl som ostar, korvar, bakverk, choklad och massor av annat i mat- och ätväg. 
Sugen på marmelad?
Pasta...
 
ost...
 
 
 
Korvar och salami...
 
Mums!
Mat från Polen...
Godis i långa banor... 
 
Själv kom jag hem med dessa varor.... Älskar Italienska köket! 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Bosse Lidén

Publicerad 2015-07-11 18:18:18

Många frestelser och säkert spännande doftupplevelser. Helgkram Bobo

Svar: 👍🏼😃 kram
Ingela Harrysson

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Ingela
Ingela

Om mig:

Välkommen till mig, en kvinna i sina bästa år som lystrar till namnet Ingela, mamma, fröken samt även rockfröken.
Jobbar som lärare åk 1-3 på en skola i Halmstad. Jag har återvänt och bor i min gamla ungdoms hemstad Halmstad sedan 2011 och bloggar om mig själv och om att vara mitt i livet.
I familjen ingår Göran min älskade man (gammal klasskamrat sedan 5:an till 9:an på Vallåsskolan) och Christoffer 27, Carolina 26, Zebastian 24 som är mina utflugna barn samt Pontus 27, Hannes 21 även de utflugna och Sanna 18 som är Görans barn och mina bonus-barn.
Denna blogg är min och därför bestämmer jag själv om mina inlägg. Jag pratar ibland gott om både barn och mig själv. För vissa är mina inlägg väldigt roliga, för andra totalt ointressanta.

Är du med på bild och vill plockas bort så säg till.

Om

Min profilbild


Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela