inghar.blogg.se

om mig själv, mitt i livet

På utflykt med Särbon...

Publicerad 2015-07-06 16:32:00 i Inlägg,

Nu är vi inte längre sambos.... Göran och jag, utan särbos.
Det känns mycket konstigt! Vi älskar varandra men familjesituationen just nu är sådan att vi har valt att flyttat isär. Vi hoppas att när allt lugnat ner sig att åter kunna bo tillsammans... Detta kan bara tiden utvisa.  
 
På utflykt med Särbon...
 
Bara en liten åktur ut från Halmstad stad ligger detta paradis... 
 
 
Heagård är en stor ladugård i sten på den vackraste plats strax utanför Halmstad.
I denna magiska miljö har de skapat en mötesplats för livsnjutare. Den stora byggnaden med anor från 1600-talet rymmer restaurang, galleri, bageri, café samt kläd-, delikatess- och inredningsbutik. Utanför dörren finns en stor park för konserter och grillkvällar. Hit kan du komma för en naturskön fika, en magisk middag eller en större konferens.
 
 
 
 Ja en liten fika behöver vi nog...
 
 Mums!!!
 Oj, vilken snygging.
 
Hoppas att hamna här vid fler tillfällen... kanske redan på torsdag?
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Bosse Lidén

Publicerad 2015-07-07 08:32:52

Vilken jobbig/ovanlig sits ni verkar ha hamnat i. Hoppas det reder upp sig inom en kort tid. Härligt blogginlägg om en fin plats. Jag tycker ni åker tillbaka och tar i från tår till hals i sången. Kram Bobo

Svar: Ja Bobo! det är en ovanlig och och jobbig situation just nu.... men vi hoppas att vi kan få hjälp utifrån på ett professionellt sätt som kan hjälpa till i en krissituation som den här. Då kanske allt kan lösa sig och kärleken segra. <3
Ingela Harrysson

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Ingela
Ingela

Om mig:

Välkommen till mig, en kvinna i sina bästa år som lystrar till namnet Ingela, mamma, fröken samt även rockfröken.
Jobbar som lärare åk 1-3 på en skola i Halmstad. Jag har återvänt och bor i min gamla ungdoms hemstad Halmstad sedan 2011 och bloggar om mig själv och om att vara mitt i livet.
I familjen ingår Göran min älskade man (gammal klasskamrat sedan 5:an till 9:an på Vallåsskolan) och Christoffer 27, Carolina 26, Zebastian 24 som är mina utflugna barn samt Pontus 27, Hannes 21 även de utflugna och Sanna 18 som är Görans barn och mina bonus-barn.
Denna blogg är min och därför bestämmer jag själv om mina inlägg. Jag pratar ibland gott om både barn och mig själv. För vissa är mina inlägg väldigt roliga, för andra totalt ointressanta.

Är du med på bild och vill plockas bort så säg till.

Om

Min profilbild


Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela