inghar.blogg.se

om mig själv, mitt i livet

Mat, skumpa och Roxette...

Publicerad 2015-07-22 23:32:14 i Inlägg,

Christoffer är i stan... Han behövde tanka på lite... Extra omtanke, några kramar av Mamma gör gott. När påfyllningen och mamma dosen är påfylld drar han upp för nya tentor och examensarbete i Luleå.  
Men först lite god mat på Heagård.  Härlig god lunchbuffé 


Jättegott!!! 

På kvällen sedan snikade vi till oss några låtar utanför Örjansvall där Roxette spelade för sin hemmapublik. 


När jag kom hem kunde jag dock lätt konstatera att balkongen gav lika bra musikupplevelse om inte bättre.  Dessutom han vi fira med skumpa och gratulera Zebbe till nya arbetsmöjligheter.  🍸👍🏼 🎉 stort Grattis! 
Nu laddar vi batterierna i natt och njuter av att få träffa alla underbara människor som tillsammans med oss ska få uppleva Dan Reed... 


Kommentarer

Postat av: Bosse Lidén

Publicerad 2015-07-23 15:45:52

Från Carola till Rozette. Från Tylösand till Örjans Vall. Det är bara en omväg med cyklarna som skiljer dem åt. Eller så är det mer.
Ladda batterier hos mamma är något jag saknar. Kram Bobo

Svar: Vi kanske kunde ladda batterierna lättare om vi stannar upp och transformerar känslan när man som liten satt i mammas knä... Jag vet inte, men jag får en härlig ro när jag tänker på min mamma <3
Ingela Harrysson

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Ingela
Ingela

Om mig:

Välkommen till mig, en kvinna i sina bästa år som lystrar till namnet Ingela, mamma, fröken samt även rockfröken.
Jobbar som lärare åk 1-3 på en skola i Halmstad. Jag har återvänt och bor i min gamla ungdoms hemstad Halmstad sedan 2011 och bloggar om mig själv och om att vara mitt i livet.
I familjen ingår Göran min älskade man (gammal klasskamrat sedan 5:an till 9:an på Vallåsskolan) och Christoffer 27, Carolina 26, Zebastian 24 som är mina utflugna barn samt Pontus 27, Hannes 21 även de utflugna och Sanna 18 som är Görans barn och mina bonus-barn.
Denna blogg är min och därför bestämmer jag själv om mina inlägg. Jag pratar ibland gott om både barn och mig själv. För vissa är mina inlägg väldigt roliga, för andra totalt ointressanta.

Är du med på bild och vill plockas bort så säg till.

Om

Min profilbild


Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela