Carola på Solgården...

I går spelade Carola på Solgården i Tylösand…

Helst av allt hade jag velat vara inne, stått framför scen och sett henne live. Folk får tycka precis vad de vill om henne, hennes ord och texter, vad hon står för, hur hon för sig osv. För mig har hon ändå rösten, rösten som är så mäktig…

Göran och jag bestämde oss för att cykla dit… Ibland tusentals andra snikna utan biljetter, stå eller sitta bland sanddynorna för att gratislyssna och kanske få en liten skymt av denna stora sångstjärna. Biljetterna var sedan länge slutsålda.

Med min kära brevbärare skulle vi "gena" genom stan för att snabbt komma ut på plats i tid… först skulle vi bara köra inom en kollega till Göran.  Som bodde strategiskt utmed vägen...

En brevbärare kan staden som sin egen ficka… även på cykel kan man tycka.  Men denna väg blev dock en senväg som nu kan anas med facit i hand… många kilometers omväg, men inte surade vi för det inte…  Ett glas vin eller två hann vi med hos den kära kollegan… God samvaro med mycket prat innan vi åter satt på cyklarna för att ta de återstående 5 km i motvind ut till Tylösand. Dock mycket senare än vi hade räknat med. 

Väl i sikte på Hotell Tylösand hörde vi Carola och hennes fans i låten ”Hej Mickey” 

Underbart är att ta sig runt Tylösand och mötas av ett jubel utan dess like…

Överallt i sanddynorna satt folk för att vara med när det händer. Och det händer ganska ofta under semestertider... Förra onsdagen var det Magnus Uggla som förgyllde scen till folkets jubel. Solgården är något alldeles speciellt under sommaren med en publik som visst är förväntansfull men även är ganska avslappnad och lugn i sitt semesterfirande.  Solgården fylls även på After Beachen flera eftermiddagar i veckan.
 
 

Många har skrivit på sociala medier idag att det var en toppenkväll och att den var magisk... och det var den säkert för alla dem som fick en plats framför scen.

Göran och jag fick vår magi på annat håll… samtidigt som Carola höll sitt lov med alla goa låtar av ”Det bästa av mig” såg vi också solen gå ner… i ett iskallt sandigt och blåsigt Tylösand.

 

I skorna hade jag säker 2 kg sand i vardera sko och vi frös otroligt…

 

Ändå tog vi varsitt glas rött på klipporna och tömde skorna innan vi satte oss på våra cyklar och cyklade hemåt med låten ”Fångad av en stormvind” i öronen.  

Det kan också vara magi… Magi att få en kväll tillsammans…  Göran & jag <3 

 

 

 
 
 
 

Kommentarer:

1 Bosse Lidén:

Det lät som en toppenkväll. Många gånger kan upplevelsen och ljudet vara mycket bättre utanför/en bit ifrån. Carolas röst kan ingen ta ifrån henne. Hon kan vara mycket, men få svenska sångerskor slår henne på fingrarna. Solnedgång. Nice. Brevbärare som hittar senvägar. Det ger bra motion. Kram Bobo

Svar: Precis så... 👍🏼😃
Ingela Harrysson Nilsson

Kommentera här: