inghar.blogg.se

om mig själv, mitt i livet

Hur var ditt nyår?

Publicerad 2014-01-01 13:03:29 i Inlägg,

Har du nyårsångest? Är du sliten? Har du redan brutit ditt nyårslöfte? Eller vill du bara drömma om 2014?

Jag har under de senare åren insett att jag alltid har ett val, att jag kan välja själv hur jag ska hantera saker och ting. Att jag kan välja välmående och glädje, se de positiva sakerna istället för att gräva ner mig, aldrig älta saker som jag tidigare gjort i livet. Jag är inte ett självömkande offer som man kanske var i ungdomen! Att lära sig av misstag och tacka för erfarenheter som man gjort i sitt liv och sedan gå vidare är ett motto för mig.

I går valde jag att fira nyår med min älskade Göran genom att i lugn och fridfull anda, äta gott och dricka ett glas vin och sedan följa uppesittarkväll med Bingolotto på tv´n.

Därefter följde ett avsnitt av Mentalist ett höjdarprogram för mig och Göran. Lite spänning med ironi och med hjälp av de högt utvecklade observations färdigheter som Patrick Jane besitter genom att "läsa" människors sinnen. Han hjälper ett team av CBI agenter att lösa olika mord. Det yttersta målet för Patrick Jane i hans samarbete med CBI är att spåra upp mördaren känd som "Red John", som var ansvarig för de brutala morden på hans fru och dotter. Tack Patrick Jane för året som gått... uppkrupen i soffan framför tv´n med dig. Även om året som nu trätt in och jag ska tänka på att bli lite sundare i mitt levene så kommer jag inte att välja bort dig.

I dag är jag varken ångestfylld eller sliten och har inte heller hunnit bryta något nyårslöfte.

Nu ser jag fram emot 2014 med mitt positiva tänk. Jag är stark och jag tror alla kan klara mycket med lite extra vilja!

God fortsättning på det nya året och låt det bli ett fantastiskt 2014! Självklart står jag och kanske du själv för den personliga utveckling som det nya året nu ska ge mig /oss ... fortsätt att ha så kul som möjligt! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Ingela
Ingela

Om mig:

Välkommen till mig, en kvinna i sina bästa år som lystrar till namnet Ingela, mamma, fröken samt även rockfröken.
Jobbar som lärare åk 1-3 på en skola i Halmstad. Jag har återvänt och bor i min gamla ungdoms hemstad Halmstad sedan 2011 och bloggar om mig själv och om att vara mitt i livet.
I familjen ingår Göran min älskade man (gammal klasskamrat sedan 5:an till 9:an på Vallåsskolan) och Christoffer 27, Carolina 26, Zebastian 24 som är mina utflugna barn samt Pontus 27, Hannes 21 även de utflugna och Sanna 18 som är Görans barn och mina bonus-barn.
Denna blogg är min och därför bestämmer jag själv om mina inlägg. Jag pratar ibland gott om både barn och mig själv. För vissa är mina inlägg väldigt roliga, för andra totalt ointressanta.

Är du med på bild och vill plockas bort så säg till.

Om

Min profilbild


Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela